Цвітна капуста з м'ясом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Любіть смачне овочеве рагу? А ви пробували це блюдо у виконанні зі свіжої цвітною капустою і соковитою свининою? Я пропоную приготувати кольорову капусту з м'ясом і картоплею в мультиварці.
Цвітна капуста - овоч не на кожен день, але містить чимало корисних речовин. Мало хто знає, що якщо правильно приготувати кольорову капусту, то вийти не просто дуже корисна їжа, а й дуже смачна. Завдяки нагріванню з усіх боків, чаша мультиварки прекрасно підійде для приготування цього вишуканого блюда. Отже, як приготувати кольорову капусту з м'ясом і картоплею? беремо м'ясо, цибуля, морква, картопля і, звичайно ж, кольорову капусту. Найкраще брати ошийок, так як ця частина у хрюшки найніжніша. Цибуля потрібно дрібно нарізати, щоб шматочки були не більшими моркви, натертой на крупную терку. Обсмажте все в чаші мультиварки не більш 10 хвилин. Потім нарубати кубиками картоплю. Розділіть капусту на суцвіття, додайте її разом з картоплею до загальної маси. Добре перемішайте, додайте сіль і перець за смаком. Слідкуйте, щоб капуста не переварити і не перетворилася на кашу. Смачного!
- Свинина - 300 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Кольорова капуста - 350 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка