Цвітна капуста з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі оригінальний рецепт приготування цвітної капусти з м'ясом для святкового столу. Здивуйте своїх гостей ароматною і рум'яної капустою з фаршем, адже це дуже смачно!
Для приготування цвітної капусти з м'ясом головне вибрати хороший качан, щоб він не розпався після варіння і щоб вміщував досить багато м'яса. Фарш я зазвичай беру яловичий. Стандартний набір спецій до м'яса додасть цікавий смак готового блюда. Дивимося далі рецепт, як приготувати кольорову капусту з м'ясом.
- Капуста - 1 штука
- Фарш - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Майонез, спеції - За смаком
- Сир - 100 грам
Спочатку підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цибуля ріпчаста очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
Обсмажуємо його на добре прогрітій сковороді до появи золотистого відтінку.
Змішуємо обсмажену цибулю з фаршем, додаємо яйце, спеції. Все перемішуємо. Також можна додати зубчик-два подрібненого часнику, якщо любите.
Цвітну капусту промийте та відваріть. Дайте їй охолонути. Тепер фаршируємо її м'ясом.
Ми просто пальцями розподіляємо фарш в проміжках між суцвіттями капусти. Має вийти ось так.
Змастіть її тепер майонезом і відправте в розігріту духовку на 40-45 хвилин. Готовність перевіряємо виделкою.
КапусточкадДолжна підрум'янитися.
Потім посипте капусту тертим сиром (краще брати тверді сорти). Надішліть її знову в духовку до утворення рум'яної скоринки.
Готову кольорову капусту з м'ясом подаємо нарізаною. Смачного!
Готову кольорову капусту з м'ясом подаємо нарізаною. Смачного!