Рецепт Капуста кисла, тушкована з м'ясом фото

Капуста кисла, тушкована з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо у вас залишилося багато кислої капусти і ви думаєте, щоб такого з неї приготувати, то ви цілком можете просто загасити її з м'ясом. Вийде просте і смачне блюдо, яким можна нагодувати всіх.

Опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати капусту кислу, тушковану з м'ясом, то цей рецепт для вас. Таким простим і ситним блюдом ви зможете нагодувати всю свою сім'ю або гостей. Вони обов'язково оцінять ваші старання!

  • М'ясо - 500 грам
  • Квашена капуста - 700 грам
  • Томатна паста - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
капуста кисла, тушкована з м'ясом - фото крок 1
У каструлі з товстим дном підсмажте м'ясо з цибулею. Для цього рецепта підійде будь-яке м'ясо без кістки. Краще вибирати нежирну свинину (наприклад, вирізку або м'якоть). Також добре поєднується з кислою капустою куряча грудка. М'ясо перед приготуванням вимийте і наріжте невеликими кубиками.
капуста кисла, тушкована з м'ясом - фото крок 2
У склянці розведіть томатну пасту гарячою кип'яченою водою. Розмішайте, щоб вийшло щось на кшталт томатного соку. Залийте сумішшю цибулю з м'ясом.
капуста кисла, тушкована з м'ясом - фото крок 3
Кислу капусту замочити в холодній воді і відкиньте на друшляк, дайте зайвої рідини стекти. Таким чином ви позбавитеся від надмірної кислоти в страві. Віджату капусту покладіть поверх м'яса і томатної заливки.
капуста кисла, тушкована з м'ясом - фото крок 4
Накрийте каструльку кришкою, а коли вміст закипить, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте сорок п'ять хвилин. У самому кінці приготування покладіть до капусти з м'ясом видавлений через прес часник. Це додасть страві дуже спокусливий аромат.
капуста кисла, тушкована з м'ясом - фото крок 5
Подавайте блюдо гарячим або холодним, прикрасивши за бажанням зеленню.

Схожі рецепти