Рецепт Тушкована кисла капуста з сосискою фото

Тушкована кисла капуста з сосискою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі , Капуста , Квашена капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачне друга страва - тушкована кисла капуста з сосискою. Інакше називається"Солянка з ковбасою" , такий рецепт ви теж зможете зустріти. Як відомо, капуста гаситься з будь-якими продуктами…

Опис приготування:

За таким рецептом можна готувати і свіжу капусту. Також альтернативою сосисок можуть стати мисливські ковбаски, варена ковбаса, гриби або м'ясо. Кисла капуста відмінно поєднується з будь-якими продуктами, а особливо з овочами. Якщо не додавати м'ясні інгредієнти, то ця страва може бути цілком вегетаріанським і відмінно підійде в період Посту.

  • Кисла капуста - 200-300 грам
  • Сосиски - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Томатна паста - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Цукор - 1 Щепоток
  • Часник - 1 штук
тушкована кисла капуста з сосискою - фото крок 1
1. Квашена капуста - корисний продукт. У ній міститься вітаміну С більше, ніж, наприклад, в малині. Вона відмінно поєднується з будь-якими овочами, м'ясом і навіть з сосисками, як в цьому рецепті.
тушкована кисла капуста з сосискою - фото крок 2
2. Нарізаємо цибулю, моркву соломкою, а сосиски ріжемо кружечками.
тушкована кисла капуста з сосискою - фото крок 3
3. Цибуля теж можна нарізати кільцями, якщо ви так більше любите. Обсмажуємо на олії цибулю і сосиски. Смажити краще в казані або в ємності з товстим дном і стінками (в цій же ємності і будемо гасити капусту).
тушкована кисла капуста з сосискою - фото крок 4
4. Додаємо моркву, продовжуємо смажити, постійно помішуючи.
тушкована кисла капуста з сосискою - фото крок 5
5. Солимо і приправляємо за смаком, додаємо томатну пасту. Обсмажуємо ще близько 2 хвилин на слабкому вогні, не забуваючи заважати овочі.
тушкована кисла капуста з сосискою - фото крок 6
6. Заливаємо водою так, щоб вона покрила наші овочі. У центр кладемо не розібрався часник, починаємо гасити капусту.
тушкована кисла капуста з сосискою - фото крок 7
7. Коду википить вся вода - капуста буде готова! Перед подачею можна прикрасити її зеленню, подавати потрібно в гарячому вигляді.

Схожі рецепти