Тушкована кисла капуста з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться приготувати цікавий гарнір з підручних продуктів, спробуйте загасити кислу капусту з картоплею. Виходить дуже смачно і незвично. Відмінно служить як гарнір до м'яса.
Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати тушковану кислу капусту з картоплею неймовірно смачно! звичайно, більше це схоже на гарнір, але поєднання продуктів виходить настільки ситним, що можна запросто подавати його як повноцінне гаряче.
- Капуста кисла - 1 кілограм
- Картопля - 4-5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Картопля гарненько промийте та відваріть в мундирі до готовності.
Очищену і промиту моркву натріть на крупній тертці.
Цибулю очистіть, промийте і наріжте кубиками.
Цибуля обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору, періодично помішуючи. Додайте до нього морква, готуйте приблизно 5 хвилин.
Кислу капусту промийте і відіжміть від зайвої рідини. Додайте в сотейник до овочів, разом тушкуйте 15-20 хвилин. Не забувайте помішувати.
Картопля очистіть, поріжте на шматочки і додайте до овочів.
Додайте сіль, перець, цукор. Все добре перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин. Готово!