Рецепт Тушкована кисла капуста з картоплею фото

Тушкована кисла капуста з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі, Капуста, Квашена капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри, Кисле

Коли хочеться приготувати цікавий гарнір з підручних продуктів, спробуйте загасити кислу капусту з картоплею. Виходить дуже смачно і незвично. Відмінно служить як гарнір до м'яса.

Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати тушковану кислу капусту з картоплею неймовірно смачно! звичайно, більше це схоже на гарнір, але поєднання продуктів виходить настільки ситним, що можна запросто подавати його як повноцінне гаряче.

  • Капуста кисла - 1 кілограм
  • Картопля - 4-5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
тушкована кисла капуста з картоплею - фото крок 1
Картопля гарненько промийте та відваріть в мундирі до готовності.
тушкована кисла капуста з картоплею - фото крок 2
Очищену і промиту моркву натріть на крупній тертці.
тушкована кисла капуста з картоплею - фото крок 3
Цибулю очистіть, промийте і наріжте кубиками.
тушкована кисла капуста з картоплею - фото крок 4
Цибуля обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору, періодично помішуючи. Додайте до нього морква, готуйте приблизно 5 хвилин.
тушкована кисла капуста з картоплею - фото крок 5
Кислу капусту промийте і відіжміть від зайвої рідини. Додайте в сотейник до овочів, разом тушкуйте 15-20 хвилин. Не забувайте помішувати.
тушкована кисла капуста з картоплею - фото крок 6
Картопля очистіть, поріжте на шматочки і додайте до овочів.
тушкована кисла капуста з картоплею - фото крок 7
Додайте сіль, перець, цукор. Все добре перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин. Готово!

Схожі рецепти