Тушкована кисла капуста з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую всім дізнатися, як приготувати тушковану кислу капусту з м'ясом! Вийде просто здоровское блюдо - ситне, соковите, неймовірно смачне! Сподобається всім любителям добре і смачно поїсти!
Хто не любить їсти тушковану кислу капусту з м'ясом? думаю, це блюдо сподобається всім без винятку! Смачне і дуже соковите, воно незмінно стане чудовим доповненням до будь-якого гарніру - будь то каша, картопля або макарони! Готувати рекомендую або повністю з кислої капусти, або з частини кислої, а частини свіжої капусти - свіжа буде готуватися довше, але зате вийде блюдо ніжніше на смак. Спробуйте самі!
- Свинина - 500 грам
- Капуста кисла - 400 грам
- Капуста квашена - 300 грам
- Капуста свіжа - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Помідори - 4 штуки (або 4 ст.Л. Томатної пасти)
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Насамперед на рослинній олії обсмажити подрібнену цибулю. Додамо шматочки м'яса і обсмажити, поки рідина не виділиться і не випарується. Спеції - за смаком.
2. Тепер закладаємо капусту - спочатку квашену і кислу, щоб вона трохи прогрілася і пустила сік, а потім зверху закладаємо капусту. Під кришкою тушкуємо, поки капуста не осяде - приблизно 20 хвилин.
3. Тепер додамо подрібнені помідори або томатну пасту, спеції, лаврушку і рослинне масло. Тушкуємо ще 20 хвилин, поки капуста не стане м'якою.
4. Щоб не пригорає, можна періодично протягом усього готування додавати трохи води або бульйону. Ось так буде виглядати готову страву. Смачного!