Рецепт Тушкована кисла капуста з м'ясом фото

Тушкована кисла капуста з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Квашена капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Кисле
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рекомендую всім дізнатися, як приготувати тушковану кислу капусту з м'ясом! Вийде просто здоровское блюдо - ситне, соковите, неймовірно смачне! Сподобається всім любителям добре і смачно поїсти!

Опис приготування:

Хто не любить їсти тушковану кислу капусту з м'ясом? думаю, це блюдо сподобається всім без винятку! Смачне і дуже соковите, воно незмінно стане чудовим доповненням до будь-якого гарніру - будь то каша, картопля або макарони! Готувати рекомендую або повністю з кислої капусти, або з частини кислої, а частини свіжої капусти - свіжа буде готуватися довше, але зате вийде блюдо ніжніше на смак. Спробуйте самі!

  • Свинина - 500 грам
  • Капуста кисла - 400 грам
  • Капуста квашена - 300 грам
  • Капуста свіжа - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Помідори - 4 штуки (або 4 ст.Л. Томатної пасти)
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
тушкована кисла капуста з м'ясом - фото крок 1
1. Насамперед на рослинній олії обсмажити подрібнену цибулю. Додамо шматочки м'яса і обсмажити, поки рідина не виділиться і не випарується. Спеції - за смаком.
тушкована кисла капуста з м'ясом - фото крок 2
2. Тепер закладаємо капусту - спочатку квашену і кислу, щоб вона трохи прогрілася і пустила сік, а потім зверху закладаємо капусту. Під кришкою тушкуємо, поки капуста не осяде - приблизно 20 хвилин.
тушкована кисла капуста з м'ясом - фото крок 3
3. Тепер додамо подрібнені помідори або томатну пасту, спеції, лаврушку і рослинне масло. Тушкуємо ще 20 хвилин, поки капуста не стане м'якою.
тушкована кисла капуста з м'ясом - фото крок 4
4. Щоб не пригорає, можна періодично протягом усього готування додавати трохи води або бульйону. Ось так буде виглядати готову страву. Смачного!

Схожі рецепти