Рецепт Тушкована капуста з м'ясом в духовці фото

Тушкована капуста з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви цілком
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже ніжна, корисна і смачна тушкована капуста з м'ясом в духовці в домашніх умовах - прекрасна ідея для обіду або вечері. Побалуйте себе апетитним стравою без зайвого клопоту.

Опис приготування:

1. Для початку необхідно вимити, обсушити трохи і нарізати невеликими шматочками м'ясо. В даний рецепт приготування тушкованої капусти з м'ясом в духовці використовується свинина, але можна взяти також яловичину або куряче філе, наприклад.

2. Я рекомендую відразу взяти сотейник або іншу жароміцний посуд. Налийте на дно трохи рослинного масла і відправте на вогонь. Викладіть м'ясо, обсмажте до утворення апетитною скоринки.

3. Тим часом очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Додайте до обсмаженої свинини і на середньому вогні продовжуйте томити, періодично помішуючи.

4. Морква очистіть, натріть на тертці і викладіть в сотейник.

5. Наріжте дрібно капусту.

6. Коли овочі обсмажити, додайте капусту, акуратно все перемішайте.

7. Влийте томат, гострий соус, посоліть за смаком і при бажанні додайте спеції.

8. Ще раз все гарненько перемішайте, накрийте кришкою і відправте в розігріту духовку.

9. В середньому, тушкована капуста з м'ясом в духовці в домашніх умовах проведе від 30 до 50 хвилин. За цей час свинина повинна стати м'якою, а овочі як слід протушкувати.

Готову страву перед подачею можна присипати свіжою зеленню. Смачного!

  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Капуста - 1 кілограм
  • М'ясо - 500-600 грам
  • Томат - 100 мілілітрів
  • Гострий соус або аджика - 1-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1 За смаком
1. Для початку необхідно вимити, обсушити трохи і нарізати невеликими шматочками м'ясо. В даний рецепт приготування тушкованої капусти з м'ясом в духовці використовується свинина, але можна взяти також яловичину або куряче філе, наприклад.

2. Я рекомендую відразу взяти сотейник або іншу жароміцний посуд. Налийте на дно трохи рослинного масла і відправте на вогонь. Викладіть м'ясо, обсмажте до утворення апетитною скоринки.

3. Тим часом очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Додайте до обсмаженої свинини і на середньому вогні продовжуйте томити, періодично помішуючи.

4. Морква очистіть, натріть на тертці і викладіть в сотейник.

5. Наріжте дрібно капусту.

6. Коли овочі обсмажити, додайте капусту, акуратно все перемішайте.

7. Влийте томат, гострий соус, посоліть за смаком і при бажанні додайте спеції.

8. Ще раз все гарненько перемішайте, накрийте кришкою і відправте в розігріту духовку.

9. В середньому, тушкована капуста з м'ясом в духовці в домашніх умовах проведе від 30 до 50 хвилин. За цей час свинина повинна стати м'якою, а овочі як слід протушкувати.

Готову страву перед подачею можна присипати свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти