Тушкована капуста з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжна, корисна і смачна тушкована капуста з м'ясом в духовці в домашніх умовах - прекрасна ідея для обіду або вечері. Побалуйте себе апетитним стравою без зайвого клопоту.
1. Для початку необхідно вимити, обсушити трохи і нарізати невеликими шматочками м'ясо. В даний рецепт приготування тушкованої капусти з м'ясом в духовці використовується свинина, але можна взяти також яловичину або куряче філе, наприклад.
2. Я рекомендую відразу взяти сотейник або іншу жароміцний посуд. Налийте на дно трохи рослинного масла і відправте на вогонь. Викладіть м'ясо, обсмажте до утворення апетитною скоринки.
3. Тим часом очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Додайте до обсмаженої свинини і на середньому вогні продовжуйте томити, періодично помішуючи.
4. Морква очистіть, натріть на тертці і викладіть в сотейник.
5. Наріжте дрібно капусту.
6. Коли овочі обсмажити, додайте капусту, акуратно все перемішайте.
7. Влийте томат, гострий соус, посоліть за смаком і при бажанні додайте спеції.
8. Ще раз все гарненько перемішайте, накрийте кришкою і відправте в розігріту духовку.
9. В середньому, тушкована капуста з м'ясом в духовці в домашніх умовах проведе від 30 до 50 хвилин. За цей час свинина повинна стати м'якою, а овочі як слід протушкувати.
Готову страву перед подачею можна присипати свіжою зеленню. Смачного!
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Капуста - 1 кілограм
- М'ясо - 500-600 грам
- Томат - 100 мілілітрів
- Гострий соус або аджика - 1-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 За смаком
2. Я рекомендую відразу взяти сотейник або іншу жароміцний посуд. Налийте на дно трохи рослинного масла і відправте на вогонь. Викладіть м'ясо, обсмажте до утворення апетитною скоринки.
3. Тим часом очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Додайте до обсмаженої свинини і на середньому вогні продовжуйте томити, періодично помішуючи.
4. Морква очистіть, натріть на тертці і викладіть в сотейник.
5. Наріжте дрібно капусту.
6. Коли овочі обсмажити, додайте капусту, акуратно все перемішайте.
7. Влийте томат, гострий соус, посоліть за смаком і при бажанні додайте спеції.
8. Ще раз все гарненько перемішайте, накрийте кришкою і відправте в розігріту духовку.
9. В середньому, тушкована капуста з м'ясом в духовці в домашніх умовах проведе від 30 до 50 хвилин. За цей час свинина повинна стати м'якою, а овочі як слід протушкувати.
Готову страву перед подачею можна присипати свіжою зеленню. Смачного!