Домашні слойки з печінкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Готове листкове тісто і печінку - смачне і ситне блюдо готове! Я пропоную приготувати слойки: легкі, ніжні, прості. Буде дуже смачно, обіцяю!
Печінка підійде будь-яка: куряча, індичих, свиняча, яловича. Рекомендую використовувати саме пташину печінку, адже в ній немає жив і її не потрібно вимочувати, щоб позбутися від неприємного запаху. Подавайте такі слойки теплими, можна зі сметанним або томатним соусом.
- Листкове тісто - 0, 5 кілограма
 - Картопля - 2-3 штук
 - Цибулина - 1 штука
 - Печінка - 300-400 грам
 - Сіль, перець - За смаком
 
1
Печінку вимийте і наріжте невеликими шматочками. Очистіть і наріжте півкільцями цибулю.
2
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть печінку, обсмажте до готовності, потім додайте цибулю і готуйте ще 3 хвилини.
3
Картопля очистіть і наріжте кубиками, відваріть до готовності і розімніть в пюре.
4
Подрібніть печінку через м'ясорубку або скористайтеся блендером, змішайте з картоплею, сіль і poperčite.
5
Розкачайте пласт листкового тіста, наріжте прямокутниками (приблизно 5*10). Викладіть трохи начинки і поверніть рулетом.
6
Змастіть слойки курячим жовтком і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Смачного!