Рецепт Домашні слойки з печінкою фото

Домашні слойки з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Печінка , Листкове тісто
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Солоне , Листкові торти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Готове листкове тісто і печінку - смачне і ситне блюдо готове! Я пропоную приготувати слойки: легкі, ніжні, прості. Буде дуже смачно, обіцяю!

Опис приготування:

Печінка підійде будь-яка: куряча, індичих, свиняча, яловича. Рекомендую використовувати саме пташину печінку, адже в ній немає жив і її не потрібно вимочувати, щоб позбутися від неприємного запаху. Подавайте такі слойки теплими, можна зі сметанним або томатним соусом.

  • Листкове тісто - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Печінка - 300-400 грам
  • Сіль, перець - За смаком
1
Печінку вимийте і наріжте невеликими шматочками. Очистіть і наріжте півкільцями цибулю.
2
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть печінку, обсмажте до готовності, потім додайте цибулю і готуйте ще 3 хвилини.
3
Картопля очистіть і наріжте кубиками, відваріть до готовності і розімніть в пюре.
4
Подрібніть печінку через м'ясорубку або скористайтеся блендером, змішайте з картоплею, сіль і poperčite.
5
Розкачайте пласт листкового тіста, наріжте прямокутниками (приблизно 5*10). Викладіть трохи начинки і поверніть рулетом.
6
Змастіть слойки курячим жовтком і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти