Швидкі слойки з кокосовим сиром в Сендвичница
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі ароматні слойки до чашки ранкової кави. Дуже швидко і дуже просто! Цілком встигнете приготувати перед роботою. Весь секрет у Сендвичница! Кілька хвилин і шикарний сніданок на столі! Нітрохи не складніше яєчні. Заходьте і переконайтеся самі!
Якщо у вас є Сендвичница, то ваша фантазія завжди знайде собі вихід! Адже крім хрустких бутербродів з різними начинками в ній всього за кілька хвилин можна спекти смачні слойки до сніданку! Приготуйте начинку з вечора, не забудьте дістати з морозилки тісто і насолоджуйтеся з ранку смачною випічкою!
- Тісто листкове бездріжджове - 200 грам
- Сир - 150 грам (сухий)
- Жовток - 1 штука (від маленького яйця категорії 2)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Крем - 2 чайних ложки
- Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
Для начинки розітріть щільний сир з цукром і сметаною. Додайте жовток і дрібну кокосову стружку. Якщо вона у вас занадто велика - перемеліть її в кавомолці, але не в пил. Додайте до сиру і добре перемішайте, потім приберіть в холодильник на півгодини для набухання кокосової стружки. Або залиште в холодильнику на ніч. Якщо сир дуже вологий, отпрессуйте його в марлі під вантажем і додайте одну столову ложку манки.
Тісто розморозити, трохи розкачайте, щоб товщина була не більше 1 см. Наріжте квадратами під розмір панелі вашої Сендвичница. Розкладіть начинку на половину квадратів і накрийте другою половиною. Краї тесту можна змастити жовтком, але і просто добре защипнути цілком достатньо.
Викладіть отримані пиріжки в Сендвичница, закрийте і печіть хвилини 3-4 до рівного золотисто-коричневого кольору слоек.
Подавайте відразу ж - гарячими і хрусткими, посипавши цукровою пудрою. З чашкою ароматної кави - дивовижно!