Рецепт Американський бісквіт фото

Американський бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей бісквіт сміливо можна назвати ідеальним. Ніжний, повітряний, трохи вологий, він неодмінно буде вам до смаку.

Опис приготування:

Приготувати американський бісквіт дуже просто, а результат вас неодмінно порадує. Чудово він підійде як основа для тортів або просто як самостійний десерт якщо посипати його цукровою пудрою. Випікати можна як в духовці, так і в мультиварці, бісквіт не примхливий і неодмінно вийде. Беріть рецепт на замітку!

  • Молоко - 120 мілілітрів
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 165 грам
  • Борошно - 165 грам
  • Розпушувач тіста - 6 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванілін - За смаком
американський бісквіт - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
американський бісквіт - фото крок 2
З'єднайте молоко і масло. Підігрійте поки масло повністю не розтане. Можна робити це на плиті, я підігрівають в мікрохвильовці.
американський бісквіт - фото крок 3
Просійте два рази борошно з розпушувачем і сіллю.
американський бісквіт - фото крок 4
Збийте яйце.
американський бісквіт - фото крок 5
Продовжуючи збивати яйця, додайте частинами весь цукор. Маса повинна біліть і сильно збільшитися в розмірі (у мене йде близько 7-10 хвилин).
американський бісквіт - фото крок 6
Додайте борошно і перемішайте тісто за допомогою лопатки, рухами зверху вниз.
американський бісквіт - фото крок 7
Нагрійте молоко з маслом ще раз і як тільки воно дійде до кипіння, влийте в тісто в 2-3 етапу.
американський бісквіт - фото крок 8
Вилийте тісто у форму діаметром приблизно 22 см. Я використовувала мультиварку. Дно застеліть пергаментом (ні папір, ні стінки маслом не змащуємо). Випікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 35 хвилин. Я готувала в мультиварці на режимі"Випічка" 1 час.
американський бісквіт - фото крок 9
Готовому бісквіту дайте трохи охолонути в формі, потім акуратно перекладіть для повного охолодження на решітку.
американський бісквіт - фото крок 10
Із вказаної кількості інгредієнтів у мене вийшло два коржа (якщо передбачається використовувати для приготування торта). Приємного чаювання!

Схожі рецепти