Рецепт Американський бісквіт фото

Американський бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Бісквіт

Цей бісквіт сміливо можна назвати ідеальним. Ніжний, повітряний, трохи вологий, він неодмінно буде вам до смаку.

Приготувати американський бісквіт дуже просто, а результат вас неодмінно порадує. Чудово він підійде як основа для тортів або просто як самостійний десерт якщо посипати його цукровою пудрою. Випікати можна як в духовці, так і в мультиварці, бісквіт не примхливий і неодмінно вийде. Беріть рецепт на замітку!

  • Молоко - 120 мілілітрів
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 165 грам
  • Борошно - 165 грам
  • Розпушувач тіста - 6 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванілін - За смаком
американський бісквіт - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
американський бісквіт - фото крок 2
З'єднайте молоко і масло. Підігрійте поки масло повністю не розтане. Можна робити це на плиті, я підігрівають в мікрохвильовці.
американський бісквіт - фото крок 3
Просійте два рази борошно з розпушувачем і сіллю.
американський бісквіт - фото крок 4
Збийте яйце.
американський бісквіт - фото крок 5
Продовжуючи збивати яйця, додайте частинами весь цукор. Маса повинна біліть і сильно збільшитися в розмірі (у мене йде близько 7-10 хвилин).
американський бісквіт - фото крок 6
Додайте борошно і перемішайте тісто за допомогою лопатки, рухами зверху вниз.
американський бісквіт - фото крок 7
Нагрійте молоко з маслом ще раз і як тільки воно дійде до кипіння, влийте в тісто в 2-3 етапу.
американський бісквіт - фото крок 8
Вилийте тісто у форму діаметром приблизно 22 см. Я використовувала мультиварку. Дно застеліть пергаментом (ні папір, ні стінки маслом не змащуємо). Випікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 35 хвилин. Я готувала в мультиварці на режимі "випічка" 1 час.
американський бісквіт - фото крок 9
Готовому бісквіту дайте трохи охолонути в формі, потім акуратно перекладіть для повного охолодження на решітку.
американський бісквіт - фото крок 10
Із вказаної кількості інгредієнтів у мене вийшло два коржа (якщо передбачається використовувати для приготування торта). Приємного чаювання!

Схожі рецепти