Торт з шматочками желе
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися ошатним і яскравим, але разом з тим - простим рецептом торта з шматочками желе. Вам сподобається і смак, і зовнішній вигляд випічки. І домашні точно оцінять його смак! Спробуйте самі!
Як вид, торт з шматочками желе в домашніх умовах готується дуже просто і приємно. Особисто я була в цілковитому захваті від результату. Я робила торт нема на День народження і не на який-небудь інший свято, а просто так, для домашніх. І треба сказати, вони мій тортик оцінили по достоїнству!
- Суміш для випічки кексів - 500 грам
- Вода - 1 Склянка
- Масло растітелньое - 0.3 склянки (без запаху)
- Желе різнобарвне - 1 Склянка (підійдуть желатинові цукерки або стандартне застигле желе, нарізане шматочками)
- Яйця - 3 штуки
- Прикраса - За смаком (я торт обмазують зверху згущеним молоком, зверху посипала горішками, а зі сторін - шоколадною крихтою )
1. У мене була готова суміш, але взагалі ви можете використовувати улюблений рецепт тіста для шарлотки, пирога або бісквіт: буде смачно. Я ж залила порошкову суміш теплою водою і додала яйця.
2. Перемішала ретельно…
3. Желе ріжемо шматочками або ж, як зробила я, просто ділимо цукерки на дрібні шматочки. Кидаємо в тісто.
4. Ретельно перемішати. Виливаємо в форму і запікаємо приблизно 45 хвилин при 200 градусах в духовці. Остужаем, прикрашаємо - і подаємо!