Торт з шматочками бісквіту та фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт торта з шматочками бісквіту та фруктами - для тих, хто хоче порадувати гостей чимось смачненьким, але при цьому не готовий витрачати багато часу на підготовку. Тут все дуже просто!
Рецепт приготування торта з шматочками бісквіту та фруктами - для вас! Спробуйте обов'язково, і ви зрозумієте, що деяку випічку навіть не потрібно випікати - і без того вона вийде смачною і красивою, як ніби тільки що кондитер вам її заніс на кухню! цей тортик дуже смачний і красивий. Думаю, гості будуть в захваті!
- Бісквіт - 2-3 штук
- Nutella - 1 штука(1 велика банка)
- Марципан - 140 грам
- Збиті вершки - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Цукати - 50 грам
- Фрукти - 150 грам (за смаком. Я додаю влітку яблука і ягоди, взимку - Коран)
- Шоколадні краплі - 50 грам
1. Марципан тонко розкачати, і викладаємо по формі для запікання, щоб вийшли бортики. Залишки обрізаємо, але не викидаємо.
2. За допомогою мазка кисті Nutella поверх марципану.
3. Далі - бісквіт нарізаємо шматочками, викладаємо шар.
4. Змішаємо в мисці сир, збиті вершки і залишки марципану. Далі - шматочки фруктів, шоколаду та цукатів.
5. Цю суміш размазиввааем поверх бісквіта. А поверх цієї суміші - знову шар бісквіта.
6. Акуратно торт перевертаємо, виймаємо з форми і рясно обмазуємо з усіх боків шоколадною пастою. Готово!