Рецепт Рулет з бісквіту фото

Рулет з бісквіту
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Яйця
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рулет з бісквіту можна швидко приготувати до чаю, якщо до вас несподівано нагрянули гості. Він виходить неймовірно легким, практично невагомим. Відмінний десерт для ласунів. Дивіться рецепт.

Опис приготування:

Для приготування цього рулету вам знадобиться спекти бісквіт, який стане його основою. Зробити це зовсім нескладно, якщо слідувати інструкції з цього рецепта. Яблучне повидло і горішки стануть ідеальною начинкою для цієї солодкої випічки. Щоб дізнатися, як приготувати рулет з бісквіту, читайте цей рецепт.

  • Борошно - 70 грам
  • Цукор - 70 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Розпушувач тіста - 10 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 грами
  • Яблучне повидло - 100 грам
  • Арахіс - 50 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
рулет з бісквіту - фото крок 1
Борошно просійте через сито в миску і змішайте її з сіллю, цукром і розпушувачем. Вбийте в борошно яйця і додайте ванільний екстракт.
рулет з бісквіту - фото крок 2
За допомогою віночка або міксера збийте всі інгредієнти до повної однорідності. Тісто має вийти за консистенцією таким, як на оладки.
рулет з бісквіту - фото крок 3
Застеліть деко пергаментом для запікання, змастіть його рослинним маслом так, щоб папір просочилася. Потім вилийте на неї тісто для бісквіта. Випікайте його при температурі 220 градусів вісім хвилин.
рулет з бісквіту - фото крок 4
Готовий бісквіт дістаньте з духовки, остудіть. Викладіть на нього яблучне повидло і розподіліть його по всьому бісквіту. Потім присипте все подрібненими горішками.
рулет з бісквіту - фото крок 5
Акуратно згорніть бісквіт з начинкою в рулет і посипте його цукровою пудрою. Подавайте солодке до столу.

Схожі рецепти