Рулет з бісквіту
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з бісквіту можна швидко приготувати до чаю, якщо до вас несподівано нагрянули гості. Він виходить неймовірно легким, практично невагомим. Відмінний десерт для ласунів. Дивіться рецепт.
Для приготування цього рулету вам знадобиться спекти бісквіт, який стане його основою. Зробити це зовсім нескладно, якщо слідувати інструкції з цього рецепта. Яблучне повидло і горішки стануть ідеальною начинкою для цієї солодкої випічки. Щоб дізнатися, як приготувати рулет з бісквіту, читайте цей рецепт.
- Борошно - 70 грам
- Цукор - 70 грам
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 грами
- Яблучне повидло - 100 грам
- Арахіс - 50 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
Борошно просійте через сито в миску і змішайте її з сіллю, цукром і розпушувачем. Вбийте в борошно яйця і додайте ванільний екстракт.
За допомогою віночка або міксера збийте всі інгредієнти до повної однорідності. Тісто має вийти за консистенцією таким, як на оладки.
Застеліть деко пергаментом для запікання, змастіть його рослинним маслом так, щоб папір просочилася. Потім вилийте на неї тісто для бісквіта. Випікайте його при температурі 220 градусів вісім хвилин.
Готовий бісквіт дістаньте з духовки, остудіть. Викладіть на нього яблучне повидло і розподіліть його по всьому бісквіту. Потім присипте все подрібненими горішками.
Акуратно згорніть бісквіт з начинкою в рулет і посипте його цукровою пудрою. Подавайте солодке до столу.