Рецепт Банановий рулет фото

Банановий рулет
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Банан
Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5
Час приготування: 35 хв.

Цей чудовий банановий рулет готується неймовірно просто! Він просто не може не сподобатися вашим рідним і близьким. Блюдо відмінно доведеться до святкового столу.

Опис приготування:

1. Яйця і цукор збийте: повинна вийти однорідна маса.

2. Потроху додавайте борошно, постійно перемішуючи, щоб не було грудочок. Акуратно замісіть тісто.

3. Масло і мед додайте до яєць з борошном. Не забувайте весь час ретельно збивати масу: в тесті не повинно бути грудок.

4. Прогрейте духовку до 180 градусів. Помістіть тісто на попередньо змащений маслом деко.

5. Запікайте 10-15 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб тісто не підгоріло або Герасимчука надто сухим, воно повинно тільки підрум'янитися.

6. Одержаний корж трохи охолодіть, потім - змастіть збитими вершками.

7. Банан очистіть від шкірки і тонко наріжте. Розкладіть його по змащеному вершками Коржу. Поверніть все в досить тугий рулет (але акуратно, щоб тісто не порвалося).

Перед подачею на стіл банановий рулет можна доповнити за смаком, посипавши його цукровою пудрою, наприклад.


  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Муки - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 3 чайних ложки
  • Мед - 2 чайних ложки
  • Збиті вершків- 0, 25 склянки
  • Банан - 1 штука
  • Цукати, ягоди, тертий шоколад - За смаком
1. Яйця і цукор збийте: повинна вийти однорідна маса.

2. Потроху додавайте борошно, постійно перемішуючи, щоб не було грудочок. Акуратно замісіть тісто.

3. Масло і мед додайте до яєць з борошном. Не забувайте весь час ретельно збивати масу: в тесті не повинно бути грудок.

4. Прогрейте духовку до 180 градусів. Помістіть тісто на попередньо змащений маслом деко.

5. Запікайте 10-15 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб тісто не підгоріло або Герасимчука надто сухим, воно повинно тільки підрум'янитися.

6. Одержаний корж трохи охолодіть, потім - змастіть збитими вершками.

7. Банан очистіть від шкірки і тонко наріжте. Розкладіть його по змащеному вершками Коржу. Поверніть все в досить тугий рулет (але акуратно, щоб тісто не порвалося).

Перед подачею на стіл банановий рулет можна доповнити за смаком, посипавши його цукровою пудрою, наприклад.

Схожі рецепти