Рецепт Шоколадно-банановий рулет фото

Шоколадно-банановий рулет
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Шоколад , Вершкове масло , Банан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл , День народження , 8 березня
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Такий рулет - один з найулюбленіших моїх десертів. Вся справа в ніжному кремі, який дуже добре просочує бісквітний корж. Записуйте рецепт, як приготувати шоколадно-банановий рулет.

Опис приготування:

Десертів в своєму житті я спекла вже дуже багато, одні були просто вдалі, а ось інші дуже вдалі, настільки, що тепер готую їх постійно. Цей рулет можна віднести до дуже вдалим відкриттям. Готується він досить легко і швидко, якщо не враховувати час в холодильнику, але і з'їдається він дуже швидко.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Згущене молоко - 300 мілілітрів
  • Банан - 2 штуки
  • Шоколад - 200 грам
  • Лимонний сік - 30 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
шоколадно-банановий рулет - фото крок 1
1. Вершкове масло попередньо дістаньте з холодильника, розм'якшене масло відправте в миску і збийте міксером.
шоколадно-банановий рулет - фото крок 2
2. Масло набуло креязик консистенцію, влийте в нього половину всього згущеного молока, продовжуйте збивати.
шоколадно-банановий рулет - фото крок 3
3. Відставте миску з маслом в сторону. У чашу міксера вбийте курячі яйця, збийте, додайте соду, гаситься оцтом, після цього збийте ще раз.
шоколадно-банановий рулет - фото крок 4
4. Влийте згущене молоко, перемішайте все віночком.
шоколадно-банановий рулет - фото крок 5
5. Пшеничне борошно просійте прямо в чашу, потім перемішайте все до отримання однорідної консистенції.
шоколадно-банановий рулет - фото крок 6
6. Деко застеліть папером для випічки, вилийте в нього тісто, розподіліть його по всій поверхні лопаткою. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 10 хвилин.
шоколадно-банановий рулет - фото крок 7
7. Поки випікається бісквітний корж, очистіть банан, наріжте його кружечками, полийте лимонним соком, щоб банани не почорніли.
шоколадно-банановий рулет - фото крок 8
8. Дістаньте деко з бісквітом, зніміть останній разом з пергаментом на рушник. Трохи остиглий корж змастіть приготованим кремом з вершкового масла і згущеного молока, розподіліть по всій поверхні банани.
шоколадно-банановий рулет - фото крок 9
9. Акуратно згорніть рулет невеликий ковбаскою, спершу зігніть з одного боку, потім з іншого. Загорніть його в пергамент і відправте в холодильник на 20-30 хвилин.
шоколадно-банановий рулет - фото крок 10
10. Тим часом чорний шоколад розтопіть в мікрохвильовій печі або на паровій бані. Дістаньте з холодильника рулет, розгорніть пергамент, рулет перекладіть на блюдо з широкими краями і покрийте шоколадом.
шоколадно-банановий рулет - фото крок 11
11. Рулет відправте на 1 годину в холодильник для застигання шоколаду. Смачного!

Схожі рецепти