Шоколадно-банановий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг за цим рецептом дуже простий у приготуванні і буде вельми до речі не тільки до сімейного чаювання, але і до свята. Незважаючи на всю свою невигадливість, виходить дуже смачно!
Пропоную приготувати шоколадно-банановий пиріг. Таке ласощі безумовно припаде до смаку і дорослим, і дітям. Ніжна пухнаста випічка з м'яким банановим ароматом і яскравим шоколадним смаком. Готовий пиріг можна прикрасити цукровою пудрою або полити шоколадною глазур'ю.
- Какао-порошок - 5 Ст. Ложок
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 170 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 10 грам (для змащування форми)
- Цукор - 220 грам
- Банан - 2-3 штук
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
З'єднайте в глибокій мисці яйця, цукор, ванілін, розпушувач і сіль. Збийте.
Додайте борошно.
Всипте какао-порошок.
Збийте все разом ще раз до однорідного стану і додайте нарізані кружальцями банани.
Акуратно вмішати банани в тісто, намагаючись їх не пошкодити.
Перелийте тісто в змащену маслом форму. Випікайте при 190 градусах близько 40 хвилин.
Шоколадно-банановий пиріг готовий. Смачного!