Шоколадно-банановий хліб з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний, солодкий шоколадно-банановий хліб, який дуже люблять мої дітки. Чудово розходиться на сніданок і на перекус в школу. Спробуйте!
Що може бути смачніше шматочка свіжого шоколадно-бананового хліба з джемом або з маслом на сніданок? правильно! Тільки два таких шматочка! Приготуйте такий хліб у себе вдома для своїх близьких і рідних, порадуйте їх свіжою солодкою випічкою.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Какао-порошок - 175 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
- Розчинна кава - 0.5 чайних ложки
- Обкладинка - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Крем - 1/4 склянки
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Банан - 1 штука
- Cukini - 1 штука
- Шоколадна крихта - 0.5 склянки
1. Яйця збийте з цукром.
2. Додайте до яєць ванільний цукор, сметану і рослинне масло.
3. Розімніть банан в пюре, цукіні натріть на дрібній тертці. Додайте до яєць.
4. У рідку суміш додайте суху (борошно, какао-порошок, харчову соду, розпушувач, кава, корицю і сіль).
5. Частина шоколадної крихти додайте в тісто і перемішайте. Викладіть тісто у форму для запікання.
6. Посипте хліб залишилися шоколадом і випікайте близько 1 годин 180 градусах. Хліб повністю остудіть і подавайте до столу!