Шоколадно-банановий торт з пряників
(покроковий рецепт з фото)
Цей казковий торт з пряників відноситься до тих чудовим тортам, які не потрібно випікати, а просто зібрати і відправити в холодильник. Цей рецепт можуть з успіхом освоїти навіть підлітки!
Шоколадно-банановий торт з пряників робити зовсім нескладно. Головне - гарненько збити сметану з цукром, цукор повинен повністю розчинитися і крем збільшитися в обсязі майже вдвічі. Для крему краще брати жирну густу сметану, а пряники бажано брати шоколадні. Торт виходить дуже ніжним: пряники і банани відмінно поєднуються один з одним. Успіхів і приємного апетиту!
- Пряники - 500 грам
- Крем - 1/2 склянки
- Банан - 3 штуки
- Цукор - 1/4 склянки
- Шоколад - 50-70 грам
- Какао - 4 Ст. Ложки
Пряники розрізати вздовж на три частини.
Сметану збити з цукром і какао.
Банани поріжте кружечками.
Гуртки пряників викласти на блюдо, проміжки засипати пряникової крихтою. Залити зверху кремом і укласти шар бананів.
Викласти шарами все пряники і верх торта змастити кремом і засипати тертим шоколадом.
Торт для просочення відправте в холодильник на 24 годину.