Шоколадно-банановий торт
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете порадувати своїх близьких солоденьким, то приготуйте шоколадний торт з бананом. Це класичне поєднання, яке дає чудово ніжний смак. Торт обов'язково вам сподобається!
Якщо вас зацікавило, як приготувати шоколадно-банановий торт, то цей рецепт - як раз те, що ви шукали. Такий варіант випічки виходить в міру солодким і ніжним на смак. Багато людей віддають перевагу саме цьому торту. Більш того, він універсальний. Його можна подати як до чаю, так і на святковий стіл.
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Какао-порошок - 15 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 60 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Шоколад темний - 30 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Молоко згущене - 1 Склянка
- Банан - 3 штуки
- Вершки - 400 грам
- Шоколад білий - 100 грам
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
У миску просійте борошно. Змішайте її з какао і сіллю. Вбийте в миску яйце і покладіть розтоплене вершкове масло. Всипте в миску цукор і розтоплений темний шоколад. Замісити тісто. Загорніть отримане тісто в харчову плівку, покладіть його на півгодини в холодильник.
Коли тісто гарненько охолоне, дістаньте його з холодильника і звільніть від харчової плівки. Розкотите його в пласт і покладіть у форму для випікання. Кінець Podrovnyayte, сформувавши бортики. Випікайте корж при двухста двадцяти градусах двадцять хвилин.
Коли форма з тіста спечеться, дістаньте її з духовки і остудіть. Відкрийте банку згущеного молока, вилийте її вміст в форму. Очистіть банани, наріжте їх кружечками. Викладіть банани на згущене молоко.
Збийте Сливка в змішувачі допомоги. Потрібно брати жирні, не менше 33-х відсотків. Додайте в них розтоплений білий шоколад, ретельно перемішайте. Залийте цією масою банани. Через маленьке ситечко посипте верх торта корицею. Поставте його в холодильник на пару годин, щоб крем застиг.