Рецепт Банановий бісквіт фото

Банановий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Банан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Вагітним і годуючим
На полуденок
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Цей ніжний, ароматний бісквіт може бути як окремим блюдом і подаватися до вечірнього чаю в якості пирога, так і відмінною основою для святкового торта. Готується він легко, навіть міксер не потрібен!

Опис приготування:

Вам подобається випічка з бананами? Хочете отримати ще один відмінний і дуже легкий рецепт в свою записну книжку? Цей бісквіт приготувати простіше простого. Бісквіт стане відмінним десертом до чашечки вечірнього чаю або чудовою основою для приготування торта.

  • Борошно пшеничне - 240 грам(+ столова ложка для присипки форми)
  • Цукор - 150 грам
  • Банан - 2 штуки (середнього розміру)
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 125 грам(+ 10-15 грам для змащування форми)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Молоко - 1/4 склянки
банановий бісквіт - фото крок 1
1. Змішаємо в мисці борошно, розпушувач, куркуму і ванільний цукор. Банани необхідно попередньо заморозити, а потім нехай вони Отта. Вершкове масло повинно бути м'яким.
банановий бісквіт - фото крок 2
2. Відразу ж включимо духовку, нехай розігрівається до 170 градусів, і підготуємо форму. Дно застилає пергаментом, а боки змастіть вершковим маслом і злегка присипаємо борошном.
банановий бісквіт - фото крок 3
3. Ложкою змішуємо м'яке вершкове масло і цукор.
банановий бісквіт - фото крок 4
4. В олійно-цукрову суміш додаємо яйце і столову ложку суміші борошна, розмішуємо. Додаємо друге яйце і ще ложку суміші, знову перемішати до однорідності.
банановий бісквіт - фото крок 5
5. Очистимо банани. Розминаємо їх в однорідне пюре без грудочок.
банановий бісквіт - фото крок 6
6. Додаємо бананове пюре до олійно-яєчної суміші, перемішуємо.
банановий бісквіт - фото крок 7
7. І тепер висипаємо всю решту суміш борошна з куркумою, ванільним цукром і розпушувачем. Перемішаємо.
банановий бісквіт - фото крок 8
8. Молоко злегка подогреем, погасимо в ньому соду.
банановий бісквіт - фото крок 9
9. І додамо молоко з содою в тісто. Ретельно перемішуємо.
банановий бісквіт - фото крок 10
10. Перекладаємо тісто в форму, разравниваем і відправляємо в духовку.
банановий бісквіт - фото крок 11
11. Випікається бісквіт хвилин 65-70. Готовність перевіряємо дерев'яною зубочисткою. Витягуємо бісквіт з форми, нехай остигає.
банановий бісквіт - фото крок 12
12. І прикрасимо по своєму смаку.
банановий бісквіт - фото крок 13
13. Бісквіт виходить пухнастим, рихлим і дуже смачним!

Схожі рецепти