Банановий чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Цей чізкейк готується дуже швидко і просто. Основою для нього послужить печиво, сир і вершки. Зверху це чудо прикрашається бананами. Виходить дуже ситний і смачний десерт!
Як приготувати банановий чізкейк без випічки в домашніх умовах? Дуже просто, адже все робиться лише в три етапи. Спершу форма наповнюється розкришеним печивом, з інших інгредієнтів готується крем, який вливається в форму, а далі це чудо заморожується в холодильнику, 3-4 годину. При подачі документів не забудьте прикрасити бананами або ще чимось. Хай щастить!
- Печиво пісочне - 350 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Банани - 3 штуки
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Сир - 450 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Желатин - 1, 5 Ст. Ложки
Розкришіть печиво за допомогою блендера. А потім змішайте з розтопленим вершковим маслом.
Рівномірно утрамбуйте печиво на дно форми для чізкейку.
Заливаємо желатин 6-7 столовими ложками гарячої води і розмішуємо до повного розчинення. Два банана подрібнюємо в блендері з лимонним соком. Додаємо сир, вершки і цукрову пудру. Збиваємо все до стану крему, а потім повільно вливаємо желатин, розмішуючи. Отриману масу виливаємо на корж з печива і відправляємо застигати в холодильник (3-4 годину).
Готовий чізкейк витягаємо з форми і прикрашаємо бананами. Смачного!