Рецепт Торт «банановий» без випічки фото

Торт «банановий» без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Вершкове масло, Банан
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Полудень, День народження
Випічка, Солодке, Торти, Без випічки

Чи не охота возитися з випічкою, але любите солодке? тоді рецепт, як приготувати торт «Банановий» без випічки, просто створений для вас. Приготування займає час, але результат того вартий. Спробуйте!

Банановий торт - це легкий фруктовий десерт, який робиться з готового бісквіта з бананами і фруктовим желе. Приготування торта відбувається за допомогою холодильника, тому ласощі відмінно підійде для полудня в жаркий день. Торт виходить великий, його вистачить на велику компанію.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 185 мілілітрів(125 мл для торта, 60 мл для просочення)
  • Ваніль - За смаком
  • Банани - 6 штук
  • Желе - 3 штуки (упаковки фруктового (2 світлого кольору, 1 - темного, наприклад, вишня))
  • Лимон - 0, 5 штуки (лимонний сік)
  • Бісквіт - 1 штука (готовий корж)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
1
У каструлю викладіть вершкове масло, влийте 125 мілілітрів води і гарненько прогрійте, потім зніміть каструлю з вогню. Додайте ваніль, 2 упаковки світлого желе і перемішайте до повного розчинення.
2
В окремій мисці подрібніть виделкою 5 бананів, полийте їх лимонним соком. Пюре додайте в масу з желе, перемішайте.
3
Темне желе розчиніть в половині зазначеної на упаковці води, зазвичай це 200 мілілітрів, але дивіться інструкцію.
4
Для сиропу: в 60 мілілітрах води розчиніть чайну ложку цукру і лимонного соку.
5
У форму для випічки викладіть готовий бісквіт і полийте його приготовленим сиропом, викладіть пару столових ложок бананової маси, розрівняйте і відправте в холодильник на 20 хвилин, щоб маса застигла.
6
Дістаньте заготовку торта з холодильника, викладіть залишилася бананову масу і знову відправте в холодильник.
7
Що залишився банан наріжте кружальцями, дістаньте торт і викладіть шматочки на верх, залийте темним желе і відправте на кілька годин в холодильник.
8
Через необхідний час можете діставати торт, желейна маса зверху вже добре застигла. Смачного!

Схожі рецепти