Торт «банановий» без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Чи не охота возитися з випічкою, але любите солодке? тоді рецепт, як приготувати торт «Банановий» без випічки, просто створений для вас. Приготування займає час, але результат того вартий. Спробуйте!
Банановий торт - це легкий фруктовий десерт, який робиться з готового бісквіта з бананами і фруктовим желе. Приготування торта відбувається за допомогою холодильника, тому ласощі відмінно підійде для полудня в жаркий день. Торт виходить великий, його вистачить на велику компанію.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вода - 185 мілілітрів(125 мл для торта, 60 мл для просочення)
- Ваніль - За смаком
- Банани - 6 штук
- Желе - 3 штуки (упаковки фруктового (2 світлого кольору, 1 - темного, наприклад, вишня))
- Лимон - 0, 5 штуки (лимонний сік)
- Бісквіт - 1 штука (готовий корж)
- Цукор - 1 Чайна ложка
1
У каструлю викладіть вершкове масло, влийте 125 мілілітрів води і гарненько прогрійте, потім зніміть каструлю з вогню. Додайте ваніль, 2 упаковки світлого желе і перемішайте до повного розчинення.
2
В окремій мисці подрібніть виделкою 5 бананів, полийте їх лимонним соком. Пюре додайте в масу з желе, перемішайте.
3
Темне желе розчиніть в половині зазначеної на упаковці води, зазвичай це 200 мілілітрів, але дивіться інструкцію.
4
Для сиропу: в 60 мілілітрах води розчиніть чайну ложку цукру і лимонного соку.
5
У форму для випічки викладіть готовий бісквіт і полийте його приготовленим сиропом, викладіть пару столових ложок бананової маси, розрівняйте і відправте в холодильник на 20 хвилин, щоб маса застигла.
6
Дістаньте заготовку торта з холодильника, викладіть залишилася бананову масу і знову відправте в холодильник.
7
Що залишився банан наріжте кружальцями, дістаньте торт і викладіть шматочки на верх, залийте темним желе і відправте на кілька годин в холодильник.
8
Через необхідний час можете діставати торт, желейна маса зверху вже добре застигла. Смачного!