Банановий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Колись давно, років сім тому я вперше спробувала чізкейк. Він тоді вразив мене своїм смаком і хотілося дізнатися в чому ж секрет такого смачного і ніжного десерту.
Тепер я сама почала детально розбиратися в подібних блюдах і робити їх будинку. Тому обов'язково розповім вам, як приготувати банановий чізкейк. Для мене він виграє у ресторанних, оскільки їмо його всією родиною свіженьким і знаємо, що в ньому немає консервантів для того, щоб він довше стояв.
- Вершкове масло - 250 грам
- Борошно - 300 грам
- Сир жирний - 400 грам
- Крем - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Банан - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - За смаком
Розм'якшіть вершкове масло, а потім розітріть його з половиною цукру.
В іншій мисці з'єднайте борошно з какао.
Змішайте борошняну суміш і масляну, щоб не було великих грудочок.
Збийте яйця і цукор, що залишився. З'єднайте їх з сиром і шматочками банана. Збийте масу в блендері до єдиної консистенції або пам'ятаєте виделкою.
Форму для випічки змастіть трохи вершковим маслом. На дно викладіть половину борошняної маси. Потім бананову суміш і зверху - решту борошняну.
Випікайте чізкейк в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 45 хвилин.
Готовий десерт остудіть, а потім відправте в холодильник. Приємного чаювання!