Рецепт Банановий чізкейк фото

Банановий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Вершкове масло , Банан
Страви без випічки
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Випічка , Чізкейк
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Колись давно, років сім тому я вперше спробувала чізкейк. Він тоді вразив мене своїм смаком і хотілося дізнатися в чому ж секрет такого смачного і ніжного десерту.

Опис приготування:

Тепер я сама почала детально розбиратися в подібних блюдах і робити їх будинку. Тому обов'язково розповім вам, як приготувати банановий чізкейк. Для мене він виграє у ресторанних, оскільки їмо його всією родиною свіженьким і знаємо, що в ньому немає консервантів для того, щоб він довше стояв.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Сир жирний - 400 грам
  • Крем - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Банан - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Ванілін - За смаком
банановий чізкейк - фото крок 1
Розм'якшіть вершкове масло, а потім розітріть його з половиною цукру.
банановий чізкейк - фото крок 2
В іншій мисці з'єднайте борошно з какао.
банановий чізкейк - фото крок 3
Змішайте борошняну суміш і масляну, щоб не було великих грудочок.
банановий чізкейк - фото крок 4
Збийте яйця і цукор, що залишився. З'єднайте їх з сиром і шматочками банана. Збийте масу в блендері до єдиної консистенції або пам'ятаєте виделкою.
банановий чізкейк - фото крок 5
Форму для випічки змастіть трохи вершковим маслом. На дно викладіть половину борошняної маси. Потім бананову суміш і зверху - решту борошняну.
банановий чізкейк - фото крок 6
Випікайте чізкейк в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 45 хвилин.
банановий чізкейк - фото крок 7
Готовий десерт остудіть, а потім відправте в холодильник. Приємного чаювання!

Схожі рецепти