Курячі парові котлети
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви стежите за своєю фігурою і здоров'ям і вважаєте за краще їсти корисну і низькокалорійну їжу, пропоную вам спробувати ці чудові курячі парові котлети, впевнена, вони сподобаються вам.
Я думаю, ви вже не раз чули про дієтичні властивості курячого філе, тому якщо ви вирішили, так би язикати, сісти на дієту або просто задумалися про перехід на правильне харчування, я можу запропонувати вам ось такий простий рецепт курячих парових котлет. Вся їх принадність полягає в тому, що, незважаючи на низькокалорійну, котлети ці виходять досить смачні, ну а якщо додати до них овочевий салат, то буде взагалі здорово. До речі, цей рецепт приготування курячих парових котлет може стати в нагоді і молодим матусям, адже діткам ці смачні і корисні м'ясні кульки також сподобаються.
- Куряче філе - 600 грам
- Хліб білий - 2-3 скибочок
- Молоко - 100 мілілітрів
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку зрізаємо скоринки з хліба, нариваємо його на невеликі шматочки, викладаємо в миску і заливаємо молоком.
Поки хліб розмокає, ми зрізаємо з філе жирок і прожилки, промиваємо його і висушуємо за допомогою паперових серветок, нарезам м'ясо на шматки.
Тепер відживають розмокший до цього часу хліб і пропускаємо його разом з курячим філе через м'ясорубку два рази. Додаємо до цієї маси мелений перець і сіль за смаком, ретельно вимішуємо фарш.
Мокрими руками формуємо з приготованого фаршу невеликі котлетки і викладаємо їх на решітку киплячій пароварки.
Готуємо котлети хвилин 15 під кришкою.
Ось і готові наші смачні і корисні котлетки, а подавати їх можна, наприклад, з нежирної сметаною або овочевим салатом. Приємного всім апетиту!