Рецепт Кекс для хлібопічки «Kyenvud» фото

Кекс для хлібопічки «Kyenvud»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
ПП рецепти
На полуденок
Випічка, Кекси

Виявляється, що в хлібопічці можна готувати не тільки хліб, але і іншу випічку. Принцип той же самий: закинув інгредієнти і поставив режим. От і все! А відповідний рецепт вам в цьому допоможе!

Ознайомтеся з тим, як приготувати кекс для хлібопічки "кенвуд" . Вийшов дуже незвичайний смак завдяки лимону в складі, а цукати з родзинками стали додаткової ноткою. Також ви можете додати горіхи. Випічку легко створити і швидко підготувати, але піде час саме на запікання.

  • Цукор - 240 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 420 грам
  • Ізюм - 70 грам
  • Цукати - 100 грам
  • Цукор ванільний - 10 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Яйце - 4 штуки
  • Розпушувач - 3 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
кекс для хлібопічки
У мисці збийте яйця з цукром протягом 5 хвилин міксером.
кекс для хлібопічки
Ізюм з цукатами залийте водою на 5 хвилин. Потім інгредієнти промийте.
кекс для хлібопічки
З лимона натріть цедру і вичавіть сік в окремий посуд.
кекс для хлібопічки
В чашу хлібопічки влийте яєчну масу.
кекс для хлібопічки
Потім додайте цедру, масло і сік лимона.
кекс для хлібопічки
Далі просійте борошно і розпушувач.
кекс для хлібопічки
В кінці додайте цукати і родзинки.
кекс для хлібопічки
Поставте будь-який режим тривалістю 80-90 хвилин. Подавайте кекс остиглим. Приємного чаювання!

Схожі рецепти