Кекс для хлібопічки «Kyenvud»
(покроковий рецепт з фото)
Виявляється, що в хлібопічці можна готувати не тільки хліб, але і іншу випічку. Принцип той же самий: закинув інгредієнти і поставив режим. От і все! А відповідний рецепт вам в цьому допоможе!
Ознайомтеся з тим, як приготувати кекс для хлібопічки "кенвуд" . Вийшов дуже незвичайний смак завдяки лимону в складі, а цукати з родзинками стали додаткової ноткою. Також ви можете додати горіхи. Випічку легко створити і швидко підготувати, але піде час саме на запікання.
- Цукор - 240 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно пшеничне - 420 грам
- Ізюм - 70 грам
- Цукати - 100 грам
- Цукор ванільний - 10 грам
- Лимон - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Розпушувач - 3 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
У мисці збийте яйця з цукром протягом 5 хвилин міксером.
Ізюм з цукатами залийте водою на 5 хвилин. Потім інгредієнти промийте.
З лимона натріть цедру і вичавіть сік в окремий посуд.
В чашу хлібопічки влийте яєчну масу.
Потім додайте цедру, масло і сік лимона.
Далі просійте борошно і розпушувач.
В кінці додайте цукати і родзинки.
Поставте будь-який режим тривалістю 80-90 хвилин. Подавайте кекс остиглим. Приємного чаювання!