Рецепт Рецепт хліба для хлібопічки «Kyenvud» фото

Рецепт хліба для хлібопічки «Kyenvud»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Використання хлібопічки дозволяє забути про процес вимішування тесту. Ця машина все зробить за вас, залишиться тільки насолоджуватися випічкою. Розповім рецепт хліба для хлібопічки"Кенвуд" .

Опис приготування:

У різних хлебопечках весь процес може займати різний час, тому кожен орієнтується на свою. Слідуючи нехитрим вказівкам, ви отримаєте дуже смачний хліб і його різновиди, навіть найскладніші, наприклад, французький багет. Хліб подавайте відразу, поки він гарячий і «дихаючий» або остудіть.

  • Борошно - 300 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цукор - 30 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Жовток курячий - 1 штука
  • Сухі швидкодіючі дріжджі - 4 грами
  • Сіль - 4 грами
1
Заздалегідь дістаньте вершкове масло і жовток з холодильника. Викладіть в чашу хлібопічки молоко, додайте шматочки масла і жовток.
2
Просійте борошно і всипте її в чашу, на одну сторону викладіть цукор, на іншу викладіть сіль, в центрі покладіть дріжджі.
3
Закрийте кришку і виставте 1-ю програму, вага - 750 грам, виберіть легку корочку і натисніть «Старт».
4
Не відкривайте кришку, весь процес займе у вас 8 годин, а після звукового сигналу відкрийте і дістаньте повітряний хліб.
5
Наріжте його відразу або зберігайте протягом 2-х днів в контейнері або в мисці, але накрийте рушником. Смачного!

Схожі рецепти