Рецепт хліба для хлібопічки «Kyenvud»
(покроковий рецепт з фото)
Використання хлібопічки дозволяє забути про процес вимішування тесту. Ця машина все зробить за вас, залишиться тільки насолоджуватися випічкою. Розповім рецепт хліба для хлібопічки "кенвуд" .
У різних хлебопечках весь процес може займати різний час, тому кожен орієнтується на свою. Слідуючи нехитрим вказівкам, ви отримаєте дуже смачний хліб і його різновиди, навіть найскладніші, наприклад, французький багет. Хліб подавайте відразу, поки він гарячий і «дихаючий» або остудіть.
- Борошно - 300 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Цукор - 30 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Жовток курячий - 1 штука
- Сухі швидкодіючі дріжджі - 4 грами
- Сіль - 4 грами
1
Заздалегідь дістаньте вершкове масло і жовток з холодильника. Викладіть в чашу хлібопічки молоко, додайте шматочки масла і жовток.
2
Просійте борошно і всипте її в чашу, на одну сторону викладіть цукор, на іншу викладіть сіль, в центрі покладіть дріжджі.
3
Закрийте кришку і виставте 1-ю програму, вага - 750 грам, виберіть легку корочку і натисніть «Старт».
4
Не відкривайте кришку, весь процес займе у вас 8 годин, а після звукового сигналу відкрийте і дістаньте повітряний хліб.
5
Наріжте його відразу або зберігайте протягом 2-х днів в контейнері або в мисці, але накрийте рушником. Смачного!