Рецепт Рецепт хліба для хлібопічки «Kyenvud» фото

Рецепт хліба для хлібопічки «Kyenvud»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко, Вершкове масло
ПП рецепти
На полуденок, На сніданок
Випічка, Хліб

Використання хлібопічки дозволяє забути про процес вимішування тесту. Ця машина все зробить за вас, залишиться тільки насолоджуватися випічкою. Розповім рецепт хліба для хлібопічки "кенвуд" .

У різних хлебопечках весь процес може займати різний час, тому кожен орієнтується на свою. Слідуючи нехитрим вказівкам, ви отримаєте дуже смачний хліб і його різновиди, навіть найскладніші, наприклад, французький багет. Хліб подавайте відразу, поки він гарячий і «дихаючий» або остудіть.

  • Борошно - 300 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цукор - 30 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Жовток курячий - 1 штука
  • Сухі швидкодіючі дріжджі - 4 грами
  • Сіль - 4 грами
1
Заздалегідь дістаньте вершкове масло і жовток з холодильника. Викладіть в чашу хлібопічки молоко, додайте шматочки масла і жовток.
2
Просійте борошно і всипте її в чашу, на одну сторону викладіть цукор, на іншу викладіть сіль, в центрі покладіть дріжджі.
3
Закрийте кришку і виставте 1-ю програму, вага - 750 грам, виберіть легку корочку і натисніть «Старт».
4
Не відкривайте кришку, весь процес займе у вас 8 годин, а після звукового сигналу відкрийте і дістаньте повітряний хліб.
5
Наріжте його відразу або зберігайте протягом 2-х днів в контейнері або в мисці, але накрийте рушником. Смачного!

Схожі рецепти