Рецепт Рецепт бородинского хліба для хлібопічки фото

Рецепт бородинского хліба для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло , Мед
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Вже багато разів переконувалася, що хлібопічка творить чудеса і значно спрощує моє життя. Розповім вам рецепт бородінського хліба для хлібопічки. Дуже смачно подавати такий до гарячого борщу.

Опис приготування:

Випікайте хліб на основному режимі, а потім викладіть на решітку і остудіть. Можете додати до нього кмин, насіння. Хліб можна подавати до перших, других страв, з маслом до чаю на сніданок або полуденок. Готується хліб з додаванням двох видів борошна, меду (краще використовувати гречаний).

  • Мед - 4 Ст. Ложки (краще гречаний)
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Борошно житнє - 1, 5 склянки
  • Кмин - 3 чайних ложки
  • Сухі дріжджі - 2, 5 чайних ложки
1
Викладіть в чашу хлібопічки сухі інгредієнти: обидва види борошна, сіль, кмин, сухі дріжджі і розмішайте.
2
Влийте воду, додайте гречаний мед, вершкове масло. Виставте «Базовий режим» і готуйте до закінчення звукового сигналу.
3
Викладіть хліб на решітку або обробну дошку, потім залиште для охолодження. Смачного!

Схожі рецепти