Рецепт бородинского хліба для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)
Вже багато разів переконувалася, що хлібопічка творить чудеса і значно спрощує моє життя. Розповім вам рецепт бородінського хліба для хлібопічки. Дуже смачно подавати такий до гарячого борщу.
Випікайте хліб на основному режимі, а потім викладіть на решітку і остудіть. Можете додати до нього кмин, насіння. Хліб можна подавати до перших, других страв, з маслом до чаю на сніданок або полуденок. Готується хліб з додаванням двох видів борошна, меду (краще використовувати гречаний).
- Мед - 4 Ст. Ложки (краще гречаний)
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Борошно житнє - 1, 5 склянки
- Кмин - 3 чайних ложки
- Сухі дріжджі - 2, 5 чайних ложки
1
Викладіть в чашу хлібопічки сухі інгредієнти: обидва види борошна, сіль, кмин, сухі дріжджі і розмішайте.
2
Влийте воду, додайте гречаний мед, вершкове масло. Виставте «Базовий режим» і готуйте до закінчення звукового сигналу.
3
Викладіть хліб на решітку або обробну дошку, потім залиште для охолодження. Смачного!