Рецепт сирного хліба для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)
Мені подобається хліб з різними доповненнями: наприклад, із зеленню, з цибулею, з сиром або сухофруктами. Розповім, як приготувати рецепт сирного хліба для хлібопічки. Зробити такий дуже просто.
Ви можете експериментувати з класичними рецептами, тим самим створюючи свій неповторний. Для випічки сирного хліба можна використовувати один сорт або кілька. Сир можна натерти на тертці або нарізати шматочками, в останньому випадку сир буде більш відчутний.
- Молоко - 1 Склянка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Пармезан - 1/3 склянки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Сухі дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Борошно - 2 склянки
1
Насамперед викладіть в чашу хлібопічки все рідкі складові: молоко, оливкова олія.
2
Потім просійте в чашу борошно, додайте цукор, сіль, орегано, сир. Чи не розмішуйте, а зробіть поглиблення в центрі, і туди додайте дріжджі.
3
Закрийте чашу і включіть «Звичайний режим», готуйте 4 годину, потім перекладіть хліб для охолодження і наріжте його шматочками.