Рецепт Рецепт сирного хліба для хлібопічки фото

Рецепт сирного хліба для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Дріжджове тісто , Пармезан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Мені подобається хліб з різними доповненнями: наприклад, із зеленню, з цибулею, з сиром або сухофруктами. Розповім, як приготувати рецепт сирного хліба для хлібопічки. Зробити такий дуже просто.

Опис приготування:

Ви можете експериментувати з класичними рецептами, тим самим створюючи свій неповторний. Для випічки сирного хліба можна використовувати один сорт або кілька. Сир можна натерти на тертці або нарізати шматочками, в останньому випадку сир буде більш відчутний.

  • Молоко - 1 Склянка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Пармезан - 1/3 склянки
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Сухі дріжджі - 1, 5 чайних ложки
  • Борошно - 2 склянки
1
Насамперед викладіть в чашу хлібопічки все рідкі складові: молоко, оливкова олія.
2
Потім просійте в чашу борошно, додайте цукор, сіль, орегано, сир. Чи не розмішуйте, а зробіть поглиблення в центрі, і туди додайте дріжджі.
3
Закрийте чашу і включіть «Звичайний режим», готуйте 4 годину, потім перекладіть хліб для охолодження і наріжте його шматочками.

Схожі рецепти