Рецепт Смажене заварне тісто фото

Смажене заварне тісто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, М'ясо, Фарш, Яйця
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Страви з начинкою

Не одноразово доводилося чути, що заварне тісто ідеально підходить для того, щоб його смажити на сковороді. Вирішив спробувати, в результаті вийшли смачні чебуреки. Тепер всім рекомендую!

Спершу була ідея зробити щось солодке з заварного тіста, але потім я згадав про фарш в холодильнику і вирішив спробувати зробити чебуреки. Простий рецепт приготування смаженого заварного тесту обов'язково вам стане в нагоді. Тісто готується дуже швидко, виходить щільним і в той же час еластичним. Хай щастить!

  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 1/3 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - За смаком
  • Фарш м'ясний - За смаком
смажене заварне тісто - фото крок 1
Кип'ятимо в каструлі воду, додавши в неї рослинне масло і сіль. Потім знімаємо з вогню і вводимо борошно (1/2 склянки), також додаємо яйце. Перемішуємо.
смажене заварне тісто - фото крок 2
Горочкой висипаємо на стіл борошно, по центру робимо поглиблення і викладаємо решту масу.
смажене заварне тісто - фото крок 3
Замісити тісто щільне, дайте йому постояти 20 хвилин. Після чого розділіть тісто на кульки. Кожна кулька розкачайте в тонкий пласт. Всередину покладіть начинку.
смажене заварне тісто - фото крок 4
Сформуйте чебуреки. Обсмажте їх з двох сторін на вершковому маслі (до красивої золотистої скоринки). Смачного!

Схожі рецепти