Смажене заварне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Не одноразово доводилося чути, що заварне тісто ідеально підходить для того, щоб його смажити на сковороді. Вирішив спробувати, в результаті вийшли смачні чебуреки. Тепер всім рекомендую!
Спершу була ідея зробити щось солодке з заварного тіста, але потім я згадав про фарш в холодильнику і вирішив спробувати зробити чебуреки. Простий рецепт приготування смаженого заварного тесту обов'язково вам стане в нагоді. Тісто готується дуже швидко, виходить щільним і в той же час еластичним. Хай щастить!
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 1/3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - За смаком
- Фарш м'ясний - За смаком
Кип'ятимо в каструлі воду, додавши в неї рослинне масло і сіль. Потім знімаємо з вогню і вводимо борошно (1/2 склянки), також додаємо яйце. Перемішуємо.
Горочкой висипаємо на стіл борошно, по центру робимо поглиблення і викладаємо решту масу.
Замісити тісто щільне, дайте йому постояти 20 хвилин. Після чого розділіть тісто на кульки. Кожна кулька розкачайте в тонкий пласт. Всередину покладіть начинку.
Сформуйте чебуреки. Обсмажте їх з двох сторін на вершковому маслі (до красивої золотистої скоринки). Смачного!