Заурма (правильне харчування)
(покроковий рецепт з фото)
Шаурма у більшості людей асоціюється з швидкою, але не дуже корисною їжею. Сьогодні я розповім вам, як приготувати шаурму для правильного харчування. Дуже легкий і швидкий в приготуванні перекус.
Навряд чи шаурма коли-небудь була настільки корисною, наскільки вона виходить за цим рецептом! Вам необхідно всього лише лаваш (дуже добре, якщо він у вас на основі шпинату), свіжі овочі і сир (його бажано брати не жирним) і відварна або запечена курка. Можна взяти курку, що залишилася від обіду або вечері. Для приготування такої шаурми вам знадобиться всього кілька хвилин, але зате вона дасть вам всі необхідні вітаміни і залишить вас ситим!
- Лист лаваша - 1 штука (у мене на основі шпинату)
- Курка - 100 грам (відварна або запечена)
- Листя салату - 1 пучок
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 30 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
1. Приготуйте соус. Для цього змішайте до однорідного стану сметану, томатну пасту і гірчицю.
2. Змастіть лист лаваша приготовленим соусом.
3. Далі викладіть всю начинку, чергуючи її: нарізані смужками відварну або запечену курку і огірок, нарізані півкільцями цибулю і помідор, натертий на крупній тертці сир.
4. Акуратно загорніть краю лаваша і поверніть його рулетом. Його можна підігріти в грилі або їсти просто так. Смачного!