Рецепт Заурма (домашній рецепт) фото

Заурма (домашній рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Птах , Курка , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Частенько хочеться перекусити на вулиці в точках з ароматною і швидкою їжею? Набагато безпечніше і смачніше побалувати себе вдома. Ви не тільки впевнені в якості продуктів, але і можете експериментувати.

Опис приготування:

Покажу один з найпростіших варіантів, як приготувати"Шаурму" домашній рецепт гарний тим, що в начинку можна використовувати як м'ясо, так і курку, будь-які овочі, а також улюблений соус. Якщо під рукою немає лаваша, можна самостійно спекти тонкі прісні коржі.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком (часник, паприка, перець, мускатний горіх)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Сметана або йогурт - 100 грам
  • Лаваш - 2 штуки
  • Овочі - За смаком
заурма (домашній рецепт) - фото крок 1
1. Для приготування соусу з'єднайте пропущений через прес часник, сік лимона, спеції за смаком. Додайте сметану, майонез або грецький йогурт. Якщо є тахини, додайте пару ложок, буде дуже здорово. Ретельно перемішайте.
заурма (домашній рецепт) - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть курячу грудку. Натріть з усіх боків сіллю і спеціями. Її можна обсмажити або запекти в духовці.
заурма (домашній рецепт) - фото крок 3
3. Готову курочку трохи остудіть і наріжте середніми шматочками.
заурма (домашній рецепт) - фото крок 4
4. Використовувати можна абсолютно будь-які овочі, які вам до душі. В даному випадку використовується маринована капуста.
заурма (домашній рецепт) - фото крок 5
5. Кожен лаваш розріжте навпіл. Змастіть соусом, викладіть курку і капусту. Акуратно загорніть. При бажанні підсмажте трохи на сухій сковороді.
Смачного!

Схожі рецепти