Кебаб (Заурма) з індички з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте неймовірно смачний кебаб на обід або вечерю. Індичка відмінно поєднується з журавлиною. Таким кебаб можна пригостити і дітей.
Для такого кебаба можна використовувати грудку, яку ви запекли на вчорашній вечерю. Скручуємо інгредієнти в лаваш, подаємо улюблений соус.
- Лаваш тонкий - 2 штуки (круглий)
- Грудка індички - 1 штука
- Журавлина в'ялена - 2 Ст. Ложки
- Шпинат - 10 штук
- Сир - 100 грам (адигейський або сирний сир)
- Цибуля - 1 штука
- Перець чорний мелений - 1/8 чайних ложки
- Сіль - 1/8 чайних ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні продукти. Грудку індички промийте під холодною водою, обсушити. Цибуля і шпинат вимийте, цибуля очистіть. В'ялену журавлину залийте гарячою водою на 15 хвилин, потім відкиньте на сито.
Оливкова олія і соєвий соус з'єднайте, перемішайте. Полийте сумішшю грудку, загорніть у фольгу, поставте запікати в розігріту духовку на 30-40 хвилин при 180 ºC.
Грудку трохи остудіть, наріжте на тонкі скибочки.
Круглий лаваш розріжте на 2 половинки. На кожну викладіть бринзу, нарізану тонкими скибочками, в'ялену журавлину, кільця цибулі.
Потім викладіть скибочки грудки. Зверху розкладіть шпинат.
Поверніть лаваш рулетом. Смачного!