Рецепт Кебаб (Заурма) з індички з журавлиною фото

Кебаб (Заурма) з індички з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Ягоди, Індичка, Птах, Журавлина, Філе індички
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, На швидку руку
Страви з начинкою

Приготуйте неймовірно смачний кебаб на обід або вечерю. Індичка відмінно поєднується з журавлиною. Таким кебаб можна пригостити і дітей.

Для такого кебаба можна використовувати грудку, яку ви запекли на вчорашній вечерю. Скручуємо інгредієнти в лаваш, подаємо улюблений соус.

  • Лаваш тонкий - 2 штуки (круглий)
  • Грудка індички - 1 штука
  • Журавлина в'ялена - 2 Ст. Ложки
  • Шпинат - 10 штук
  • Сир - 100 грам (адигейський або сирний сир)
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець чорний мелений - 1/8 чайних ложки
  • Сіль - 1/8 чайних ложки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
кебаб (заурма) з індички з журавлиною - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Грудку індички промийте під холодною водою, обсушити. Цибуля і шпинат вимийте, цибуля очистіть. В'ялену журавлину залийте гарячою водою на 15 хвилин, потім відкиньте на сито.
кебаб (заурма) з індички з журавлиною - фото крок 2
Оливкова олія і соєвий соус з'єднайте, перемішайте. Полийте сумішшю грудку, загорніть у фольгу, поставте запікати в розігріту духовку на 30-40 хвилин при 180 ºC.
кебаб (заурма) з індички з журавлиною - фото крок 3
Грудку трохи остудіть, наріжте на тонкі скибочки.
кебаб (заурма) з індички з журавлиною - фото крок 4
Круглий лаваш розріжте на 2 половинки. На кожну викладіть бринзу, нарізану тонкими скибочками, в'ялену журавлину, кільця цибулі.
кебаб (заурма) з індички з журавлиною - фото крок 5
Потім викладіть скибочки грудки. Зверху розкладіть шпинат.
кебаб (заурма) з індички з журавлиною - фото крок 6
Поверніть лаваш рулетом. Смачного!

Схожі рецепти