Рецепт Люля-кебаб з індички фото

Люля-кебаб з індички
(покроковий рецепт з фото)

Індичка , Птах , Філе індички
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Люля-кебаб - одне з найпопулярніших східних страв. Готують його все і всюди. Традиційна страва готується з баранини, але якщо замінити її індичкою, вийде більш дієтичний люля-кебаб!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування люля-кебаб з індички. Традиційна баранина в цьому рецепті відсутня, зате є смачне філе індички. Хто не любить кунжут, готуйте без нього. На гарнір можна відварити картоплю пюре, а можна просто подати люля-кебаб з овочами. Хай щастить!

  • Філе індички - 450 грам
  • Йогурт - 300 мілілітрів
  • Кунжут - 50 грам
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - 0, 5 штуки (пучка)
  • Борошно пшеничне - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Білок яєчний - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Спеції - За смаком
люля-кебаб з індички - фото крок 1
Філе індички промийте та висушіть. Наріжте невеликими шматочками.
люля-кебаб з індички - фото крок 2
Дрібно наріжте цибулю. Помістіть в блендер філе індички і цибулю, подрібніть. Яєчний білок збиваємо з цукром, додаємо просіяне борошно, масло рослинне і соєвий соус. Все добре перемішуємо.
люля-кебаб з індички - фото крок 3
З готового фаршу сформуйте ковбаски, надіньте їх на дерев'яні шпажки. Обваляйте кебаб в кунжуті. Обсмажте ковбаски на грилі з усіх боків, щоб вони як слід підрум'янилися.
люля-кебаб з індички - фото крок 4
Приготуємо соус. Часник пропускаємо через прес і змішуємо з подрібненим кропом. Йогурт змішуємо з вершками, соком лимона, часником і кропом. Сіль за смаком. Соус готовий!
люля-кебаб з індички - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти