Люля-кебаб будинку
(покроковий рецепт з фото)
Кавказці і справді вміють смачно готувати м'ясо, а їх традиційне блюдо "люля-кебаб" відоме в багатьох країнах світу. Але не потрібно далеко їхати, Щоб дізнатися, як приготувати люля-кебаб будинку.
Слідуючи моїм простим рекомендаціям, ви будете винагороджені соковитим і ароматним м'ясом! Ви можете використовувати будь-який тип фаршу за цим рецептом: яловичина, курка, індичка або баранина. Дуже важливо додати в фарш сало, щоб домогтися соковитою і липкою консистенції.
- Фарш - 500 грам
- Сало - 100 грам
- Цибуля - 1/3 штуки
- Петрушка - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізана)
- Braai - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізана)
- Часник - 1 зубчик
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець мелений - 1 Чайна ложка
1
У миску з фаршем додайте дрібно нарізане сало, подрібнену цибулю, петрушку, Kinzu, пропущений через прес часник, кмин, koriandr, сіль і мелений перець. Вимішуйте фарш протягом 10 хвилин, щоб він став липким.
2
Зберіть фарш в кулю і відбийте його протягом 5-10 хвилин, кидаючи м'ясо в миску. Потім залиште м'ясо в холодильнику на 2 годину.
3
Розділіть фарш на 4 частини. На шампур або шпажку нанизайте фарш, обертаючи шампур за годинниковою стрілкою і формуючи рівний кебаб.
4
Розігрійте гриль і обсмажте люля-кебаб по 3 хвилини з кожного боку.
5
Смачного! Люля-кебаб відмінно поєднуються з лавашем і соусом "дзадзікі" .