Люля-кебаб з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Чудове, смачне блюдо східної кухні це, звичайно, люля-кебаб. Фарш для нього краще готувати з різних сортів м'яса, найкраще виходить з баранини або свинини і побільше цибулі. Готуємо!
Ділюся з вами докладним рецептом люля-кебаб з фаршу з фото. Вообщем-то рецепт не такий вже і складний. Просто треба один раз спробувати зробити люля-кебаб з фаршу і ви це зрозумієте. Головне вибрати якісне м'ясо пожирніше і обов'язково додати східні спеції. Люля-кебаб з фаршу подається на блюді з кільцями цибулі. Ці два продукти дуже дружать. Смачного!
- Фарш - 0, 5 кілограма
- Лук реачатий - 300 грам
- Часник - 5-6 зубчиків
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком (чорний та червоний)
- Зіра - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Зелень - За смаком
Готуємо фарш з хорошого м'яса. У фарш можна додати курдючное сало, якщо воно не дуже жирне.
Подрібнюємо в міксері або м'ясорубці очищену цибулю, зелень і часник.
Розтираємо коріандр і зіру в ступці або так само перемелює.
У фарш додаємо перемелений цибулю і спеції. Солимо і перчимо до смаку і видавлюємо сік з половинки лимона.
Фарш дуже добре вимішуємо і даємо постояти в холодильнику 30 хвилин. Після цього формуємо люля-кебаб навколо бамбукових шпаг, щоб можна було легко перевертати ковбаски в духовці.
Духовку попередньо розігріваємо до 200 градусів. На деко, покритий фольгою викладаємо наші напівфабрикати і ставимо в духовку хвилин на 40, час від часу перевертаючи, щоб подрумянились з усіх боків.
Наш люля-кебаб готовий! Смачного!