Заурма (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Це, напевно, один найсмачніших перекусів. Приготувати шаурму дуже просто в домашніх умовах. Купіть продуктів згідно зі списком і повторюйте за мною! Все дуже просто і досить швидко.
Багато хто задається питанням "як приготувати шаурму за класичним рецептом? & Quot. Я із задоволенням поділюся рецептом, розповім, як смачно і швидко приготувати улюблені ласощі. Огірок знадобиться свіжий або консервований, в залежності від сезону. Почнемо?
- Лаваш - 1 штука
- Помідор - 0, 5 штуки
- Огірок - 0, 5 штуки
- Капуста - 4-5 Ст. Ложок
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Куряче філе - 150 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки( (для смаження курячого філе))
Підготуйте продукти. Вимийте м'ясо і овочі. Приступимо.
Наріжте капусту дрібно. Додати сіль трохи.
Поріжте часточками помідор і соломкою огірок.
Для соусу змішайте майонез з кетчупом і дрібкою чорного перцю.
Куряче філе з сіллю, поперчіть, обсмажте на середньому вогні під кришкою з двох сторін до готовності. Зніміть з вогню.
Розстелите лаваш на робочому столі. Центр щедро змастіть соусом. Розподіліть капусту, помідор, огірок.
Поріжте готову курочку, на одну шаурму йде половинка шматочка. Зверху полийте соусом трохи.
Загорніть конвертиком так, щоб боки були закриті. Постарайтеся щільно згорнути шаурму і відправте її на чисту і суху сковороду (якщо є гриль, це буде найкращим рішенням) на кілька хвилин до зарум'янювання з обох сторін.
Шаурма готова! Приємного вам апетиту!