Рецепт Заурма (класичний рецепт) фото

Заурма (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Птах , Курка , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На швидку руку , На природу
Гарячі страви , Страви з начинкою , Заурма
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Це, напевно, один найсмачніших перекусів. Приготувати шаурму дуже просто в домашніх умовах. Купіть продуктів згідно зі списком і повторюйте за мною! Все дуже просто і досить швидко.

Опис приготування:

Багато хто задається питанням"як приготувати шаурму за класичним рецептом? & Quot; . Я із задоволенням поділюся рецептом, розповім, як смачно і швидко приготувати улюблені ласощі. Огірок знадобиться свіжий або консервований, в залежності від сезону. Почнемо?

  • Лаваш - 1 штука
  • Помідор - 0, 5 штуки
  • Огірок - 0, 5 штуки
  • Капуста - 4-5 Ст. Ложок
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Куряче філе - 150 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки( (для смаження курячого філе))
заурма (класичний рецепт) - фото крок 1
Підготуйте продукти. Вимийте м'ясо і овочі. Приступимо.
заурма (класичний рецепт) - фото крок 2
Наріжте капусту дрібно. Додати сіль трохи.
заурма (класичний рецепт) - фото крок 3
Поріжте часточками помідор і соломкою огірок.
заурма (класичний рецепт) - фото крок 4
Для соусу змішайте майонез з кетчупом і дрібкою чорного перцю.
заурма (класичний рецепт) - фото крок 5
Куряче філе з сіллю, поперчіть, обсмажте на середньому вогні під кришкою з двох сторін до готовності. Зніміть з вогню.
заурма (класичний рецепт) - фото крок 6
Розстелите лаваш на робочому столі. Центр щедро змастіть соусом. Розподіліть капусту, помідор, огірок.
заурма (класичний рецепт) - фото крок 7
Поріжте готову курочку, на одну шаурму йде половинка шматочка. Зверху полийте соусом трохи.
заурма (класичний рецепт) - фото крок 8
Загорніть конвертиком так, щоб боки були закриті. Постарайтеся щільно згорнути шаурму і відправте її на чисту і суху сковороду (якщо є гриль, це буде найкращим рішенням) на кілька хвилин до зарум'янювання з обох сторін.
заурма (класичний рецепт) - фото крок 9
Шаурма готова! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти