Рецепт Ікра кабачкова без консервації фото

Ікра кабачкова без консервації
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Заготовки, Консервація

Одна з головних і улюблених закусок пострадянських країн - це овочева ікра. Вона прекрасно підійде для будь-якого випадку. Її можна їсти в будній день, а також подати до святкового столу в особливий день.

Тому вам буде корисний мій рецепт того, як приготувати ікру кабачкову без консервації. Її можна підготувати прям до вечері, вам знадобитися близько 50 хвилин. З'їдається закуска дуже швидко, оскільки вона виходить дуже смачна і ніжна. Схожа на ту, що їли в радянські роки.

  • Кабачок - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Томатний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
ікра кабачкова без консервації - фото крок 1
Кабачки помийте і наріжте кубиками. З не надто ніжних кабачків краще зняти шкірку.
ікра кабачкова без консервації - фото крок 2
Цибуля чистий, помийте і наріжте.
ікра кабачкова без консервації - фото крок 3
Морква помийте, чистий, натріть на крупній тертці.
ікра кабачкова без консервації - фото крок 4
У сковороді розігрійте масло. Викладіть в неї всі овочі і тушкуйте їх протягом 30 хвилин на маленькому вогні під кришкою.
ікра кабачкова без консервації - фото крок 5
Потім додайте томатну пасту, перемішайте. Приправити сіллю і poperčite. Гасіть ще 10 хвилин без кришки.
ікра кабачкова без консервації - фото крок 6
Як ікра охолоне, збийте її блендером і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти