Ікра кабачкова без консервації
(покроковий рецепт з фото)
Одна з головних і улюблених закусок пострадянських країн - це овочева ікра. Вона прекрасно підійде для будь-якого випадку. Її можна їсти в будній день, а також подати до святкового столу в особливий день.
Тому вам буде корисний мій рецепт того, як приготувати ікру кабачкову без консервації. Її можна підготувати прям до вечері, вам знадобитися близько 50 хвилин. З'їдається закуска дуже швидко, оскільки вона виходить дуже смачна і ніжна. Схожа на ту, що їли в радянські роки.
- Кабачок - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Томатний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Кабачки помийте і наріжте кубиками. З не надто ніжних кабачків краще зняти шкірку.
Цибуля чистий, помийте і наріжте.
Морква помийте, чистий, натріть на крупній тертці.
У сковороді розігрійте масло. Викладіть в неї всі овочі і тушкуйте їх протягом 30 хвилин на маленькому вогні під кришкою.
Потім додайте томатну пасту, перемішайте. Приправити сіллю і poperčite. Гасіть ще 10 хвилин без кришки.
Як ікра охолоне, збийте її блендером і подавайте. Смачного!