Помідори з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную яскраву і соковиту закуску з помідорів до вашого столу. Виходить дуже гостро, пряно і, звичайно ж, смачно! Запишіть рецепт, як приготувати помідори з морквою по-корейськи.
Ця гостра і пряна закуска відмінно підійде до м'ясних страв, гречаної каші і макаронів. Готується вона легко, все можна нарізати і замаринувати заздалегідь і подати до столу в призначений термін. Якщо хочете приготувати її для дітей, приберіть гостру приправу, вийде смачний і соковитий салат. Готуйте з задоволенням!
- Помідор "сливки" - 1 кілограм
- Перець болгарський - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 штука (велика головка)
- Зелень - 1 пучок (кріп, петрушка)
- Приправа для овочів по-корейськи - За смаком
- Перець мелений - За смаком (червоний, чорний)
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Оцет 6% - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні овочі.
Овочі помийте, перець, морква і часник очистіть.
Помідори вибирайте щільні, невеликого розміру. Розріжте їх навпіл, виріжте плодоніжки.
Помідори вибирайте щільні, невеликого розміру. Розріжте їх навпіл, виріжте плодоніжки.
Моркву натріть на тертці (краще на корейській, але можна і звичайну використовувати з середніми поділами).
Перець і часник подрібніть в блендері.
Таже подрібніть зелень.
Таже подрібніть зелень.
Для маринування підготуйте ємність з герметично закривається кришкою.
Викладіть овочі шарами, половинки помідорів, суміш перцю з часником, зелень, морква, приправа і мелений перець.
Розчиніть сіль і цукор в оцті, додайте олію, перемішайте. Залийте маринадом помідори.
Закрийте кришкою, переверніть і відправте в холодильник на 8 годин.
Смачного!