Рецепт Млинці з печінки яловичої фото

Млинці з печінки яловичої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Млинці

Якщо такі корисні субпродукти в традиційному вигляді не подобаються, зважитеся на експеримент і спробуйте дивно простий, але неймовірно апетитний рецепт приготування млинців з печінки яловичої.

Якщо класичний рецепт млинчиків з печінки яловичої здасться злегка нудним, завжди можна придумати начинку за смаком, яка перетворить це блюдо в даний смакота. Сир з часником - це лише один з варіантів. Млинці виходять дуже смачними, а головне - корисними.

  • Печінка - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Зелень - 2-3 Ст. Ложок
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок (або крем)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
млинці з печінки яловичої - фото крок 1
1. Перший етап - це підготовка інгредієнтів. Печінка необхідно вимити і злегка просушити. Очистити цибулину і нарізати на 4-6 частин.
млинці з печінки яловичої - фото крок 2
2. Потім печінку з цибулею необхідно подрібнити за допомогою блендера або пропустити через м'ясорубку. В отриману однорідну масу додати яйце і невелику кількість борошна.
млинці з печінки яловичої - фото крок 3
3. Посолити і поперчити трохи за смаком і влити невелику кількість рослинної олії. Все як слід перемішати. Далі рецепт приготування млинців з печінки яловичої нічим не відрізняється від звичайних. Розігріти сковороду і влити невелику порцію "тесту" .
млинці з печінки яловичої - фото крок 4
4. Обсмажити кожен млинець з двох сторін і трохи остудити. Втім, млинчики вже можна подавати до столу зі сметаною, наприклад.
млинці з печінки яловичої - фото крок 5
5. При бажанні можна урізноманітнити млинці начинкою. Для цього необхідно натерти на дрібній тертці твердий сир і з'єднати з подрібненою зеленню. Додати очищений і пропущений через прес часник і невелика кількість сметани або майонезу.
млинці з печінки яловичої - фото крок 6
6. Як слід перемішати і при бажанні посолити, поперчити за смаком.
млинці з печінки яловичої - фото крок 7
7. Кожен млинець змастити тонким шаром начинки.
млинці з печінки яловичої - фото крок 8
8. Загорнути щільним рулетом. Перед подачею млинці з печінки яловичої в домашніх умовах можна нарізати навпіл і подавати зі сметанним соусом, наприклад.

Схожі рецепти