Млинці з печінки яловичої
(покроковий рецепт з фото)
Якщо такі корисні субпродукти в традиційному вигляді не подобаються, зважитеся на експеримент і спробуйте дивно простий, але неймовірно апетитний рецепт приготування млинців з печінки яловичої.
Якщо класичний рецепт млинчиків з печінки яловичої здасться злегка нудним, завжди можна придумати начинку за смаком, яка перетворить це блюдо в даний смакота. Сир з часником - це лише один з варіантів. Млинці виходять дуже смачними, а головне - корисними.
- Печінка - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - 2-3 Ст. Ложок
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок (або крем)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Перший етап - це підготовка інгредієнтів. Печінка необхідно вимити і злегка просушити. Очистити цибулину і нарізати на 4-6 частин.
2. Потім печінку з цибулею необхідно подрібнити за допомогою блендера або пропустити через м'ясорубку. В отриману однорідну масу додати яйце і невелику кількість борошна.
3. Посолити і поперчити трохи за смаком і влити невелику кількість рослинної олії. Все як слід перемішати. Далі рецепт приготування млинців з печінки яловичої нічим не відрізняється від звичайних. Розігріти сковороду і влити невелику порцію "тесту" .
4. Обсмажити кожен млинець з двох сторін і трохи остудити. Втім, млинчики вже можна подавати до столу зі сметаною, наприклад.
5. При бажанні можна урізноманітнити млинці начинкою. Для цього необхідно натерти на дрібній тертці твердий сир і з'єднати з подрібненою зеленню. Додати очищений і пропущений через прес часник і невелика кількість сметани або майонезу.
6. Як слід перемішати і при бажанні посолити, поперчити за смаком.
7. Кожен млинець змастити тонким шаром начинки.
8. Загорнути щільним рулетом. Перед подачею млинці з печінки яловичої в домашніх умовах можна нарізати навпіл і подавати зі сметанним соусом, наприклад.