Овочеве соте з кабачком і баклажаном
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви довідаєтеся не тільки, як приготувати овочеве соте з кабачком і баклажаном, але і три правила приготування смачного і ароматного соте, завдяки яким воно завжди виходить на "ура" .
Для того щоб приготувати смачну соте, необхідно знати і застосовувати всього три правила: всі овочі необхідно нарізати однаковими шматочками, жарку необхідно відокремити від гасіння і дуже важливо дотримуватися правильного чергування шарів овочів під час обсмажування. Саме ці три правила забезпечують вашому соте дуже приємний смак і апетитний аромат. Важливо: весь процес приготування не повинен у вас зайняти більш 35-40 хвилин.
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець солодкий - 2 штуки
- Перець гіркий - 1 штука
- Помідор - 5 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Кабачки і баклажани очистите від шкірки і наріжте однаковими шматочками (у мене це кубики 1, 5 см).
2. Перець і цибулю наріжте великими шматочками, так само наріжте помідори. У гіркому перці видаліть насіння, дрібно наріжте його і додайте до помідорів.
3. Далі на оливковій (або рослинному) олії обсмажте спочатку моркву. Потім додайте цибулю, добре перемішайте.
4. Далі додайте кабачки і баклажани, додайте трохи олії для смаження і добре перемішайте. В останню чергу додайте солодкий перець. Весь процес обсмажування овочів у вас повинен зайняти 20 хвилин.
5. Після того як солодкий перець обжарится, додайте сіль, помідори і добре перемішайте. Закрийте соте кришкою і тушкуйте овочі приблизно 5 хвилин. Додайте спеції, дрібно нарізану зелень і часник. Гасіть ще 2 хвилини до готовності. Смачного!