Рецепт Овочеве соте з кабачком і баклажаном фото

Овочеве соте з кабачком і баклажаном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан, Морква, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соте

У цьому рецепті ви довідаєтеся не тільки, як приготувати овочеве соте з кабачком і баклажаном, але і три правила приготування смачного і ароматного соте, завдяки яким воно завжди виходить на "ура" .

Для того щоб приготувати смачну соте, необхідно знати і застосовувати всього три правила: всі овочі необхідно нарізати однаковими шматочками, жарку необхідно відокремити від гасіння і дуже важливо дотримуватися правильного чергування шарів овочів під час обсмажування. Саме ці три правила забезпечують вашому соте дуже приємний смак і апетитний аромат. Важливо: весь процес приготування не повинен у вас зайняти більш 35-40 хвилин.

  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Перець гіркий - 1 штука
  • Помідор - 5 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
овочеве соте з кабачком і баклажаном - фото крок 1
1. Кабачки і баклажани очистите від шкірки і наріжте однаковими шматочками (у мене це кубики 1, 5 см).
овочеве соте з кабачком і баклажаном - фото крок 2
2. Перець і цибулю наріжте великими шматочками, так само наріжте помідори. У гіркому перці видаліть насіння, дрібно наріжте його і додайте до помідорів.
овочеве соте з кабачком і баклажаном - фото крок 3
3. Далі на оливковій (або рослинному) олії обсмажте спочатку моркву. Потім додайте цибулю, добре перемішайте.
овочеве соте з кабачком і баклажаном - фото крок 4
4. Далі додайте кабачки і баклажани, додайте трохи олії для смаження і добре перемішайте. В останню чергу додайте солодкий перець. Весь процес обсмажування овочів у вас повинен зайняти 20 хвилин.
овочеве соте з кабачком і баклажаном - фото крок 5
5. Після того як солодкий перець обжарится, додайте сіль, помідори і добре перемішайте. Закрийте соте кришкою і тушкуйте овочі приблизно 5 хвилин. Додайте спеції, дрібно нарізану зелень і часник. Гасіть ще 2 хвилини до готовності. Смачного!

Схожі рецепти