Кабачки, фаршировані баклажаном

Кабачки, фаршировані баклажаном
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочу поділитися з вами смачним рецептом фаршированих кабачків, який сподобається абсолютно всім. В якості начинки будемо використовувати фарш, баклажани і печериці. Буде дуже смачно, повірте.

опис приготування:

кабачки, фаршировані баклажаном, - це мега смачне блюдо! А все завдяки начинці, багатокомпонентної, дуже оригінальною, в якій всі інгредієнти прекрасно поєднуються між собою. Отже, якщо ви любите фаршировані кабачки, то записуйте в свою колекцію ще один рецепт, як приготувати кабачки, фаршировані баклажаном.

  • кабачки— 2 штуки(маленькі)
  • баклажан— 1 штука
  • печериці— 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • фарш— 100-150 грам
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
кабачки, фаршировані баклажаном - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки вибирайте молоденькі і невеликого розміру, із зеленою тонкою шкіркою.

кабачки, фаршировані баклажаном - фото крок 2 Кабачки розрізати вздовж навпіл, акуратно чайною ложкою вийміть м'якоть, щоб залишилися стінки завтовшки приблизно 5 мм.

кабачки, фаршировані баклажаном - фото крок 3 баклажан, не очищаючи, поріжте на дрібні кубики. Так само дрібно поріжте і очищені печериці. Цибулю дрібно порубати. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Спочатку обсмажити цибулю до прозорості, а потім відправте в сковороду гриби і баклажани, готуйте на повільному вогні кілька хвилин. Потім додайте фарш, посоліть і поперчіть за смаком, гарненько розмішайте і тушкуйте на повільному вогні 15 хвилин, часто помішуючи.

кабачки, фаршировані баклажаном - фото крок 4 Повністю охолодіть вміст сковороди і змішайте з майонезом.

кабачки, фаршировані баклажаном - фото крок 5 Наповніть човники з кабачків підготовленої начинкою і відправте в духовку хвилин на 15-20. Додатково зверху фаршировані кабачки можна присипати панірувальними сухарями або тертим твердим сиром.

кабачки, фаршировані баклажаном - фото крок 6 кабачки, фаршировані баклажаном, готові. Подавайте гарячими в якості основної страви або закуски. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти

Овочеве соте з кабачком і баклажаном

Овочеве соте з кабачком і баклажаном

У цьому рецепті ви довідаєтеся не тільки, як приготувати овочеве соте з кабачком і баклажаном, але і три правила приготування смачного і ароматного соте, завдяки яким воно завжди виходить на "; ура ";. опис приготування: Для того щоб приготувати смачну соте, необхідно знати і застосовувати всь...

читати далі
Паста з баклажаном і помідорами

Паста з баклажаном і помідорами

Смак пасти визначають добавки і соуси, так як сама по собі вона всього лише відварене тісто. Але з баклажанами і помідорами вона перетворюється на вишукану і смачна страва. опис приготування: Любителям макаронів присвячується. наріжте баклажани, помідори без шкірки, перець, цибуля і часник. Б...

читати далі
Пиріг з листкового тіста з сиром і баклажаном

Пиріг з листкового тіста з сиром і баклажаном

Відмінний і простий рецепт пирога з передачі "; Смак ";. Поєднання листкового тіста з сиром і баклажаном — робить це блюдо чарівним! опис приготування: Зізнаюся, простий рецепт пирога з листкового тіста з сиром і баклажаном я підгледіла в передачі "; Смак ";. По телевізору цей пиріг виглядав д...

читати далі
ПП-пельмені з баклажаном

ПП-пельмені з баклажаном

Ми всі звикли, що начинка у пельменів повинна бути м'ясною. А адже італійці свої равіолі чим тільки не начиняють! Так давайте ж і ми приготуємо незвичайні корисні пельмені з баклажаном всередині. опис приготування: Харчуватися правильно і смачно можна не відмовляючись від мучного. За умови, зв...

читати далі
Різотто з баклажаном

Різотто з баклажаном

Правильно приготоване різотто — дуже смачне італійське блюдо! Сьогоднішня варіація буде з баклажанами в томатному соусі. Можна зробити і пісну версію. опис приготування: Смак різотто головним чином залежить від бульйону, який використовується для його приготування. Можна, можливо, звичайно, вз...

читати далі