Кабачки, фаршировані баклажаном
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами смачним рецептом фаршированих кабачків, який сподобається абсолютно всім. В якості начинки будемо використовувати фарш, баклажани і печериці. Буде дуже смачно, повірте.
Кабачки, фаршировані баклажаном, - це мега смачне блюдо! А все завдяки начинці, багатокомпонентної, дуже оригінальною, в якій всі інгредієнти прекрасно поєднуються між собою. Отже, якщо ви любите фаршировані кабачки, то записуйте в свою колекцію ще один рецепт, як приготувати кабачки, фаршировані баклажаном.
- Кабачки - 2 штуки (маленькі)
- Баклажан - 1 штука
- Печериці - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Фарш - 100-150 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки вибирайте молоденькі і невеликого розміру, із зеленою тонкою шкіркою.
Кабачки розрізати вздовж навпіл, акуратно чайною ложкою вийміть м'якоть, щоб залишилися стінки завтовшки приблизно 5 мм.
Баклажан, не очищаючи, поріжте на дрібні кубики. Так само дрібно поріжте і очищені печериці. Цибулю дрібно порубати. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Спочатку обсмажити цибулю до прозорості, а потім відправте в сковороду гриби і баклажани, готуйте на повільному вогні кілька хвилин. Потім додайте фарш, посоліть і поперчіть за смаком, гарненько розмішайте і тушкуйте на повільному вогні 15 хвилин, часто помішуючи.
Повністю охолодіть вміст сковороди і змішайте з майонезом.
Наповніть човники з кабачків підготовленої начинкою і відправте в духовку хвилин на 15-20. Додатково зверху фаршировані кабачки можна присипати панірувальними сухарями або тертим твердим сиром.
Кабачки, фаршировані баклажаном, готові. Подавайте гарячими в якості основної страви або закуски. Їжте із задоволенням!