Овочі соте
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам варіант, як приготувати овочі соте. І скажу, що соте - це не назва страви, як ми звикли думати, а спосіб термічної обробки. Це швидка обжарка на розпеченій сковороді.
За рахунок високої температури овочі готуються дуже швидко, в них залишається максимум корисних речовин. При цьому помідори і цукіні встигають виділити сік, створюючи соус для страви.
Це відмінний легкий і корисний вечерю або гарнір до м'ясних і рибних страв.
- Цукіні - 2 штуки
- Помідори черрі - 500 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Базилік - 1 пучок
Насамперед помийте овочі та подрібніть. З цукіні шкірку я не зрізаю.
У сковороді або воке розжарити масло і обсмажити цибулю до золотистого, постійно перемішуючи.
Надішліть в сковороду томати і цукіні, зробіть максимальний вогонь, додайте сіль і перець.
Смажте овочі, перемішуючи, 3-5 хвилин, потім додайте подрібнені листя базиліка.
Перемішайте блюдо і подавайте.