Рецепт Овочі соте фото

Овочі соте
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Помідор, Цукіні
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, Літні
Гарячі страви, Гарніри

Пропоную вам варіант, як приготувати овочі соте. І скажу, що соте - це не назва страви, як ми звикли думати, а спосіб термічної обробки. Це швидка обжарка на розпеченій сковороді.

За рахунок високої температури овочі готуються дуже швидко, в них залишається максимум корисних речовин. При цьому помідори і цукіні встигають виділити сік, створюючи соус для страви.

Це відмінний легкий і корисний вечерю або гарнір до м'ясних і рибних страв.

  • Цукіні - 2 штуки
  • Помідори черрі - 500 грам
  • Лук червоний - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Базилік - 1 пучок
овочі соте - фото крок 1
Насамперед помийте овочі та подрібніть. З цукіні шкірку я не зрізаю.
овочі соте - фото крок 2
У сковороді або воке розжарити масло і обсмажити цибулю до золотистого, постійно перемішуючи.
овочі соте - фото крок 3
Надішліть в сковороду томати і цукіні, зробіть максимальний вогонь, додайте сіль і перець.
овочі соте - фото крок 4
Смажте овочі, перемішуючи, 3-5 хвилин, потім додайте подрібнені листя базиліка.
овочі соте - фото крок 5
Перемішайте блюдо і подавайте.

Схожі рецепти