Рецепт Овочі соте фото

Овочі соте
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Помідор , Цукіні
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Пропоную вам варіант, як приготувати овочі соте. І скажу, що соте - це не назва страви, як ми звикли думати, а спосіб термічної обробки. Це швидка обжарка на розпеченій сковороді.

Опис приготування:

За рахунок високої температури овочі готуються дуже швидко, в них залишається максимум корисних речовин. При цьому помідори і цукіні встигають виділити сік, створюючи соус для страви.

Це відмінний легкий і корисний вечерю або гарнір до м'ясних і рибних страв.

  • Цукіні - 2 штуки
  • Помідори черрі - 500 грам
  • Лук червоний - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Базилік - 1 пучок
овочі соте - фото крок 1
Насамперед помийте овочі та подрібніть. З цукіні шкірку я не зрізаю.
овочі соте - фото крок 2
У сковороді або воке розжарити масло і обсмажити цибулю до золотистого, постійно перемішуючи.
овочі соте - фото крок 3
Надішліть в сковороду томати і цукіні, зробіть максимальний вогонь, додайте сіль і перець.
овочі соте - фото крок 4
Смажте овочі, перемішуючи, 3-5 хвилин, потім додайте подрібнені листя базиліка.
овочі соте - фото крок 5
Перемішайте блюдо і подавайте.

Схожі рецепти