Рецепт Соте з курки фото

Соте з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Вершки, Курка, Морква, Цибуля, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соте

Більшість вважає, що "соте" - це вид блюда, але якщо бути точним, то це спосіб приготування. Продукти смажаться на сильному вогні під соусом. Тому можна пробувати різні варіанти, і цей один з них.

Блюдо вийшло простим, але від цього не менш смачним. М'яка грудинка з вершковим соусом і овочами підійдуть для будь-якого випадку. На гарнір подавайте картопля, гречану кашу або макарони. Але спочатку вам необхідно дізнатися про те, як приготувати соте з курки. У вас все вийде!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції для курки - За смаком
  • Вода - 150 мілілітрів
соте з курки - фото крок 1
Курку промийте та висушіть. Потім наріжте м'якоть однаковими кубиками.
соте з курки - фото крок 2
На сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому грудинку на сильному вогні до золотистої скоринки.
соте з курки - фото крок 3
Морква почистіть і дрібно наріжте. Часник подрібніть. Додайте ці овочі до курки. Перемішайте інгредієнти, і смажте їх на середньому вогні.
соте з курки - фото крок 4
Чистий і Мельк nashinkuyte цибулю. Потім додайте його в сковороду.
соте з курки - фото крок 5
Через 5 хвилин влийте до інгредієнтів воду, спеції, сіль і перець. Гасіть блюдо під кришкою протягом 20 хвилин на повільному вогні. Потім додайте вершки.
соте з курки - фото крок 6
Потім все швидко перемішайте. Готуйте страву 7 хвилин на середньому вогні.
соте з курки - фото крок 7
Подавайте соте з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти