Соте з курки
(покроковий рецепт з фото)
Більшість вважає, що "соте" - це вид блюда, але якщо бути точним, то це спосіб приготування. Продукти смажаться на сильному вогні під соусом. Тому можна пробувати різні варіанти, і цей один з них.
Блюдо вийшло простим, але від цього не менш смачним. М'яка грудинка з вершковим соусом і овочами підійдуть для будь-якого випадку. На гарнір подавайте картопля, гречану кашу або макарони. Але спочатку вам необхідно дізнатися про те, як приготувати соте з курки. У вас все вийде!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Вершки - 100 мілілітрів
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції для курки - За смаком
- Вода - 150 мілілітрів
Курку промийте та висушіть. Потім наріжте м'якоть однаковими кубиками.
На сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому грудинку на сильному вогні до золотистої скоринки.
Морква почистіть і дрібно наріжте. Часник подрібніть. Додайте ці овочі до курки. Перемішайте інгредієнти, і смажте їх на середньому вогні.
Чистий і Мельк nashinkuyte цибулю. Потім додайте його в сковороду.
Через 5 хвилин влийте до інгредієнтів воду, спеції, сіль і перець. Гасіть блюдо під кришкою протягом 20 хвилин на повільному вогні. Потім додайте вершки.
Потім все швидко перемішайте. Готуйте страву 7 хвилин на середньому вогні.
Подавайте соте з гарніром. Смачного!