Соте з курки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі простий рецепт соте з курки з грибами. Підійде для вечері або обіду. Дивимося і запам'ятовуємо.
Курка з овочами - це завжди безпрограшний варіант. Для приготування соте з курки з грибами нам знадобиться куряча грудка, сезонні овочі (не обов'язково нижче перераховані) і східні спеції. Як гарнір буде рис з вермішеллю - дуже оригінально виходить.
- Грудка куряча - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 200 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Мал - 0, 5 склянки
- Вермішель - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Обсмажуємо спочатку шматочки курки.
Додаємо моркву, нарізану крупною соломкою.
Через п'ять хвилин додаємо гриби.
Ще через 5 хвилин - кабачок.
Потім вливаємо томат, подрібнений в блендері.
Ще через 5 хвилин - перець.
Я цибулю.
Все перемішати, додати спеції, можна трохи води. Тушкуємо під кришкою хвилин 10.
Гарнір - вермішель і рис обсмажте, а потім зваріть.
Подаємо разом з соте з курки з грибами. Смачного!
Подаємо разом з соте з курки з грибами. Смачного!