Maršmellou
(покроковий рецепт з фото)
Маршмеллоу - щось середнє між повітряним суфле і зефіром. Це неймовірне ласощі для дітей, його дуже просто і швидко готувати. А потім можна насолоджуватися з чашкою какао або кави.
Єдина складність в приготуванні - це використання кулінарного термометра, який є не у всіх. Без нього сироп може не вийти. Готовий маршмеллоу трохи тягнеться, як і належить. Він дуже смачний, я гарантую, що вам сподобається!
- Желатин - 3 штуки (пакетики по 15 г)
- Цукровий пісок - 1, 5 склянки
- Кукурудзяний сироп - 1 Склянка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Екстракт ванілі - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - 3-5 Ст. Ложок
1
Желатин залийте половиною склянки холодної води і залиште його набухати.
2
З'єднайте цукор, сіль, кукурудзяний сироп і півсклянки води в невеликій каструлі. Варіть сироп до розчинення цукру.
3
Збільште температуру до 115 градусів, а потім зніміть сироп з вогню. Обов'язково використовуйте кулінарний термометр.
4
Підігрійте желатин на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Тонкою цівкою вводите сироп в желатин, одночасно на повільній швидкості розмішуючи це все міксером.
5
Потім на високій швидкості збивайте масу, поки вона не стане густою (це близько 15 хвилин). В кінці додайте ваніль і перемішайте.
6
Рівне плоске блюдо або неметаллическую форму для випічки щедро присипте цукровою пудрою. Потім вилийте рівним шаром отриману зефірної масу і зверху присипте цукровою пудрою.
7
Ви тримаєте 8 годин маршмеллоу в цій ємності, потім переверніть на дощечку і наріжте на порційні шматочки.