Рецепт Сметанний торт з желатином фото

Сметанний торт з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Вершки, Желатин
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Десерти, Торти, Желе, Бісквіт

Один з найпростіших, найсмачніших і найшвидших в приготуванні десертів.

Якщо у вас ввечері гості і потрібен смачний десерт, а піч немає можливості або сил - цей рецепт приготування сметанного торта з желатином саме для такого випадку. Часу на приготування у вас піде зовсім небагато, набагато довше торт буде застигати в холодильнику. Такий торт обходиться зовсім недорого, а ніжний смак сметанного желе сподобається всім. Розповідаю, як приготувати сметанний торт з желатином.

  • Печиво пісочне - 250-300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Крем - 500 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Банан - 1-2 штук (можна полуницю, чорницю, виноград)
  • Цукрова пудра - 80 грам
  • Сік лимона - 1-2 чайних ложок
сметанний торт з желатином - фото крок 1
Печиво подрібнюємо блендером з вершковим маслом.
сметанний торт з желатином - фото крок 2
Отримаємо в результаті досить м'яку масу з якої і сформуємо нижній шар торта. Якщо ваше печиво недостатньо солодке - додайте в процесі його подрібнення трохи цукру.
сметанний торт з желатином - фото крок 3
Викладаємо у форму на шар з печива нарізаний банан. Замість банана можна покласти будь-які ягоди.
сметанний торт з желатином - фото крок 4
Замочуємо желатин в невеликій кількості холодної води і, поки він набухає, збиваємо сметану з цукровою пудрою.
сметанний торт з желатином - фото крок 5
Тонкою цівкою вливаємо розчинився желатин в сметанний крем і збиваємо все разом.
сметанний торт з желатином - фото крок 6
Заливаємо вийшов крем у форму поверх бананів і відправляємо торт в холодильник для застигання.

Схожі рецепти