Сметанний торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Любіть повітряні десерти? Пропоную вашій увазі сметанний торт без випічки. Дивно простий і незвичайного смаку торт, якої припаде до смаку і дорослим, і дітям.
За смаком сметанний торт без випічки нагадує морозиво. Його ніжна структура і вершково-сметанний начинка дійсно має щось спільне з улюбленим холодним ласощами. Це десерт, який прекрасна підходить і для літа, і для зими.
- Печиво - 250-300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Ванільний сироп - 1 Чайна ложка (або будь-який інший за смаком. )
- Крем - 300 грам
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Вершковий сир або сирна маса - 250 грам
- Цукор - 100-200 грам
1. Простий рецепт сметанного торта без випічки без праці подужає навіть новачок в кулінарній справі. Основою цього найніжнішого десерту буде корж з печива. Для його приготування необхідно подрібнити печиво в середню або дрібну крихту. Зробити це можна за допомогою блендера або кухонного молоточка. Вершкове масло розтопити і додати до крихти печива. Ретельно перемішати, додавши ванільний або будь-який інший сироп.
2. Коли крихта повністю однорідна її необхідно пересипати в форму і з застосуванням сили (або підручних засобів) утрамбувати корж рівним шаром.
3. У невеликій кількості гарячої води або молока розвести желатин. Поставити на повільний вогонь і, не доводячи до кипіння, повністю розчинити желатин.
4. Коли желатин розчиниться, зняти його з вогню і дати трохи охолонути. Тим часом в окремій мисочці збити вершковий сир або сир з цукром.
5. Коли цукор розчиниться, додати сметану і перемішати. Додати уже остиглий желатин і все ретельно змішати.
6. Готову масу вилити у форму і відправити в холодильник на 5-6 годин. Краще якщо торт простоїть в холодильник всю ніч.
7. Сметанний торт без випічки в домашніх умовах готовий. Подавати його можна з фруктовими сиропами, свіжими або консервованими фруктами, шоколадом або горіхами. Однак навіть без додаткових інгредієнтів цей десерт просто приголомшливий.