Ванільний крем на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Святкові торти і тістечка складно уявити без крему. Він - невід'ємна частина випічки. Тому вибирати його треба ретельно і розумно. Наприклад, спробуйте цей варіант. Підійде для багатьох основ.
Прочитайте про те, як приготувати ванільний крем на молоці. Він виходить таким смачним і повітряним, що є його можна просто так, ложками! але утримайтеся, будь ласка, адже з ним виходять приголомшливі десерти і борошняні вироби: вафельні трубочки з начинкою, бісквітні торти, тістечка "корзиночка" і т. d.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1, 25 склянки(1, 5% жирності)
- Стручок ванілі - 2 штуки
1. У сотейник помістіть всі інгредієнти, включаючи насіння і залишилися стручки ванілі. Добре перемішайте і нагрівайте на середньому вогні до тих пір, поки крем не закипить і не стане гущі.
2. Як тільки крем стане потрібної для вас консистенції, зніміть його з вогню, вийміть стручки ванілі, гарненько збийте, перелийте в глибоку миску і залиште остигати. В охолодженому вигляді крем стане гущі. Готовим кремом доповнюйте улюблену домашню випічку!