Ванільний крем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ванільного крему перед вами. Приготуєте? Крем ідеально підходить для просочення бісквітів і добре поєднується з листковим тістом. Смачно, ніжно і легко в готуванні! приступимо?
Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати ванільний крем, простий і в той же час геніальний. Смачний і солодкий крем з тонкої лимонної кислинкою і ароматом ванілі виходить якраз ідеальним: і не нудотним, але і не дуже прісним. Смак вашої випічки він ні в якому разі не переб'є, а навпаки, лише доповнить!
- Вершки - 300 мілілітрів
- Сік лимонний - 100 мілілітрів (свіжовичавлений)
- Ванілін - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 100 грам
1. Рецепт простий до неподобства: ретельно змішаємо всі інгредієнти і поставимо сотейник з кремом на плиту. Як трохи загусне і забулькало, а цукор весь розчиниться, так і знімаємо з вогню.
2. Тепер просто перетираємо крем в блендері до тих пір, поки консистенція вас не задовольнить!
3. От і все! крем готовий!