Рецепт Террін з курячої печінки з хурмою фото

Террін з курячої печінки з хурмою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Фрукти , Курка , Желатин , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На святковий стіл , День народження
Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

У цій страві поєднуються дуже цікаві інгредієнти: терпка куряча печінка і солодка хурма, що робить його дуже смачним. Це сезонне блюдо, так як хурму бажано брати стиглу. Буде смачно!

Опис приготування:

Яскравий террин з хурмою - це неймовірно красиве і смачне поєднання інгредієнтів, які роблять блюдо ніжним і кисло-солодким. Таке блюдо дуже добре підійде в якості закуски. Обов'язково беріть стиглу хурму, так як її буде набагато легше протерти через сито до стану пюре. З алкоголю раджу вам брати бренді або віскі, так як вони подарують дуже приємний аромат цієї страви. Обов'язково порадуйте такий закускою своїх рідних!

Отже, дивіться, як приготувати террин з курячої печінки з хурмою.

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Желатин - 20 грам
  • Мухобойка - 2 штуки
  • Вода холодна - 3 Ст. Ложки
  • Алкоголь - 100 мілілітрів (бренді або віскі)
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
террін з курячої печінки з хурмою - фото крок 1
1. Для початку підготуйте желатин до використання (спочатку дайте йому набрякнути в алкоголі, потім розчиніть на водяній бані).
террін з курячої печінки з хурмою - фото крок 2
2. Курячу печінку обсмажити на олії до твердої скоринки. Потім дайте печінки охолонути і додайте бальзамічний оцет.
террін з курячої печінки з хурмою - фото крок 3
3. Хурму очистіть від листя, кісточок і шкірки і протріть через сито, щоб отримати пюре. Додайте до нього трохи води і розтоплений желатин, добре перемішайте.
террін з курячої печінки з хурмою - фото крок 4
4. Далі форму для Террін застеліть харчовою плівкою і викладіть шар печінки. Злегка залийте її желе, після чого знову викладіть шар печінки і знову залийте желе. Можна додати сік, в якому смажилася печінку. Накрийте верх харчовою плівкою і залиште в холодильнику на три години застигати.
террін з курячої печінки з хурмою - фото крок 5
5. Після застигання вийміть терен з форми і акуратно розріжте на порції. Смачного!

Схожі рецепти